En dag som dette.

Reklame//

Hei du fine tirsdag!

Her blomstrer trærne på sitt vakreste og varmen nærmer seg for hver dag. Denne tiden på året er sååå vakker.

Denne pinsen har jeg jobbet, samt vært med familien, det er så deilig å se verden åpne mer og mer, samtidig som man føler at hverdagen kommer, sakte, men sikkert tilbake.

For en tid tilbake begynte jeg å omringe meg med positive tanker, det å snu mitt eget mindset har vært en store utfordring, men også noe jeg har trengt. Jeg har ofte omringet meg med alt som kan gå galt, brukt mye ( og da mener jeg mye) tid på å “forsvare” meg selv til absolutt ingen nytte. Jeg tror på mennesker, jeg tror på at det gode avler det gode og jeg må velge se på utfordringer   jeg møter på som en utfordring gitt meg for å styrke meg. Dette har såklart vært lettere sagt en gjort, men igjen…. Jeg har ikke fått min tid på jorden for å la andre avgjøre hvem jeg er eller få æren av å dra meg ned. Jeg måtte sette en strek, en strek som jeg måtte sette tydelig for meg selv. Den streken var en strek på tiden som har vært og det som kommer må jeg dyrke så godt jeg klarer! Når andre klarer å møte utfordringer med et smil skal jeg få det til også. Jeg tror på Gud og at alt skjer for en grunn, det er hva jeg velger å gjøre og hvordan jeg velger å løse dette som er opp til meg.

Utenfor døren min smiler jeg like bredt hver dag, selv når regnet øser ned! Det er så grønt, vakkert og frodig her. Det lukter blomster og det er så godt at det grå forsvinner og det grønne springer ut! For en berikelse !

Jeg kan ikke bli annet enn glad når jeg kommer hjem og ser tærne blomstrer på sitt vakreste – det er en fryd rett og slett!

Under tre av epletrærne i hagen sitter jeg…. Og bare fordi plassen er så vakker har jeg pyntet litt her også!

Putetrekk sweet drops HER. Putetrekk classic HER.

Speil HER. Bare se så lekkert det er!

Mugge HER, Glass på stett HER, glass HER, liberty bolle HER.

Kunstig rose HER, OG ECUALYPTUS HER

Nyt tirsdagen, lag deg en fin en!

Skap deg et hjem med et personlig preg.

Reklame //

Jeg får ofte mange spørsmål på hva jeg gjør og hvilken tjenester jeg utfører når det kommer til hus og hjem.

Så lenge jeg kan huske har hus og hjem vært en stor lidenskap og glede i mitt liv. Jeg blir oppriktig glad når jeg kan skape en lun og deilig atmosfære der man oppholder seg mest. Det å gå fra rom til rom, smile fordi man er så stolt, det er stort og gir en god følelse.

Det siste året har vi følt på det å være hjemme mer enn noen gang. Jeg har alltid vært hjemmekjær og av den grunn alltid vært mye hjemme, og dyrket min glede i hjemmet jeg oppholder meg i. Følelsen av trivsel har vokst jo mer kjærlighet jeg har lagt i hjemmet mitt.

Jeg elsker farger, det å se hva som kan blandes sammen, og det å skape noe ut av det gir meg rett og slett så mye.

Siden 2017 har det å style hus og hjem vært noe jeg har fått den store glede av å gjøre ofte, og ettersom nettet er blitt som det har blitt har jeg tatt x-antall veiledninger digitalt.

Hvilken rom burde man legge mest i? Jeg liker å si at kjøkkenet og stuen er hjemmet sitt samlingspunkt og skal fylle mange ulike funksjoner og behov. Dette er plassen vi lager mat, ber inn til besøk, spiser, gjør lekser, arbeider og i tillegg skal vi gjerne slappe av, se litt på tv, lese, prate og finne roen etter å ha kommet hjem. Jeg velger derfor alltid å innrede åpne / som delte rom i ulike soner, noe som vil gi rommet best mulig funksjon. Jeg hjelper deg å skape så fungerende rom som mulig etter dine behov og ønsker.

Bad og soverom er to rom jeg ønsker at skal skape en følelse av indre ro. Jeg tenker derfor alltid nøye over valg av farge, plassering av møbler og detaljer knyttet til disse rommene, små detaljer kan i mange tilfeller gjøre mye. Rett farge på veggen kan for noen ha mye å si. Soverommet er det rommet du tilbringer mest tid i, her skal du finne din indre ro, hente deg inn og hvile etter travle dager. Derfor må det innredes med kjærlighet og omsorg. Soverommet  skal være et rom der du kan trekke deg tilbake for å hente ny energi og kraft. Jeg pleier alltid å si at man skal begynne med å ta bort alt som ikke tilhører eller høre hjemme på et soverom. Fjern alt du har gjemt åpent for eks oppe på skapet, samlet under sengen eller gjemt bak døren, ved å finne gode oppbevarings løsninger og kvitte seg med alt unødvendig er du på god vei!  Myk deilig tekstil og en rolig fargepalett er ofte nøkkelen til et soverom med trivsel.

På badet liker jeg uavhengig størrelsen og skape en deilige SPA oas. Godt system, noen flotte knagger, kurver, myke håndkler og et deilig duftlys kan gjøre mye.. Det er ikke alltid så mye som skal til.

Jeg elsker å innrede rom for de minste og også tenåringen i huset, og hva er ikke mer moro enn å glede våre små ( og store) med nettopp dette. Det å skape et rom som kan følget barnet i mange år er ofte en liten utfordring, for hva skal man velge? Ved å kjøpe møbler som enkelt kan males, flyttes eller endres etter barnet alder og behov er man på god vei. Det er utrolig hva litt maling og tekstil kan gjøre.

Dette er noen av mine tanker bak det å skape trivsel i et hjem, for det man ønsker vil man ofte klare å skape, uavhengig budsjett eller størrelse.

For større prosjekter har jeg gode samarbeidspartnere på det meste,samt håndverkere jeg kan anbefale på det sterkeste. Her er det bare hvilken jobb man ønsker utført som spiller inn. Jeg har snekkere, rørleggere, elektrikere +++ med veldig gode referanser, de tar på seg jobb som utføres her i Østfold området. Digitalt kan jeg stille med enkle interiør veiledninger, og ønsker man å skreddersy møbler hos gode møbelforhandlere har jeg avtaler med butikker flere steder rundt om i landet.

Siden jeg også driver en interiørbutikk med et god utvalg av interiør og tekstil har jeg også pakker som tilbyr varer og veiledning til et fast beløp, slik at man enkelt kan lage et budsjett og jobbe ut fra det. Det finnes ingen prosjekter som er for små, jeg kan hjelpe med alt fra å innrede en liten stuekrok til et helt hus. Jeg bidrar med material og fargevalg, kjøkken, gulv, listverk etc, så her er det bare fantasien som kan sette en stopper.

Står du fast og ønsker min hjelp? Da håper jeg at jeg får den ære av å høre fra deg slik at vi sammen kan skape det hjemmet du og dine fortjener <3

Send meg gjerne en mail på [email protected]

 

En helt ny mandag!

Reklame// 

God mandag og GOD 3. mai.

Vipps står vi på start i en ny måned med en helt ny uke. Hvor ble april egentlig av? Jeg føler jeg ofte gjentar meg selv, men så er det slik at jeg oppriktig føler at dagene bare passerer fortere og fortere jo eldre jeg blir. Selv om det regner og er grått i Fredrikstad i dag er det absolutt en god start! Jeg har fått ungene av sted og er ved godt mot for å starte denne deilige uken med et aldri så lite blogginnlegg.

Jeg nevnte at jeg hadde en aldri så liten kjøretur til nabobyen før helgen, du og du… Når jeg ser på det nå var det jo faktisk ganske så greit også. Sitte i bilen, høre på litt podcast, drikke kald brus og spise sjokolade ? Altså… Det ble litt “ufrivillig” egentid bak rattet. Og med tanke på at Kim holdt fortet hjemme med alle barna som ville ut og inn om hverandre, ble det jaggu litt ekstra deilig å bare “sitte” der uten og måtte gjøre noe som helst.

Jeg har forelsket meg helt i å dekke bord og ordne i stand til koselige middagsselskaper. Det er altså så koselig å lage noen hyggelige borddekorasjoner som gir en god følelse til de gjestene som skal sitte rundt bordet. Det at gjester hos meg føler seg velkommne er ALLTID viktig.

Covid-19 har begrenset gjestelisten litt, men det har gitt meg en enda større glede av å styre litt ekstra for familien her hjemme, eller den lille kohorten min. De små ting i hverdagen er så viktig – ikke sant ?

Her har jeg pyntet bordet, det er riktignok en uke siden, men jeg har ønsket å dele det med dere her inne siden. Jeg kan enkelt “gro” meg fast i matretter jeg lager i blinde, men ettersom vi har fått inn så mye lekkert i Wood serien lot jeg meg “rive med” og lage en enkel tapas. Vel, uansett smakte maten magisk, samtidig som jeg synes det ble nokså lekkert tilbredt på de nye fatene våre.

Brett med føtter HER

Brett med håndtak HER

Jeg har dekket bordet med en linduk, denne er like fin år etter år, min har fulgt meg i en årrekke. For og grove det litt opp har jeg valgt noen runde rotting brikker, disse synes jeg er rålekre til sommerbordet, og til julebordet – rotting er lekkert året rundt. De lekre taklampene har vi ENDELIG fått inn, og disse har en super pris

Brikker HER. Lamper HER

Tallerken, glass og lysestaker HER, HER & HER 

Vel, dette er bare noen av mine favoritter til å dekke bordet med, håper dere likte det! Og maten, den er enkel og smakte veldig veldig godt ! Det enkle er ofte det beste <3

Nå skal jeg jobbe litt videre, dette blir en fin uke – det har jeg bestemt <3

Ønsker dere en god mandag, og husk å holde avstand og stay safe!☺️

Nyheter i heimen .

Riktig god søndag ❤️
Denne helgen har vært fin, solen har skint og været har vært upåklagelig. Det er ingenting som slår en helg med mye tid ute i fint vær☀️

Fredagen ble en lang dag, jeg fikk nemlig  oppleve tidenes lengste bilkø fra Fredrikstad til Sarpsborg, to og en halv time stod jeg tur-retur Fredrikstad- Sarpsborg.. Jeg var ikke mye blid for å si det sånn, utålmodig som jeg er… Vi måtte hente noen varer, og siden jeg ikke ønsket å ta sjansen på å rekke alt mandag morgen måtte jeg bruke fredagen på det. Jeg og min trofaste lille Zoe ble enda mer bestevenner. Den bilen der rommer ALT, både jeg og min gode leverandør ble overrasker over at jeg fikk med hele første vending. Og Zoe’n… Hva kan jeg si? Den fikk en god vask i belønning og et løfte om og aldri skal tvile på plassen i den igjen.. Haha

Nyhetene jeg hentet er noen håndplukket favoritter, jeg elsker varer jeg føler gir det «lille» ekstra..

Jeg velger gjerne å blande det røffe med det litt mer elegante og det lune med det enkle, det gir et spennende spill i interiøret. Det å ha interiør som kan brukes til mer enn bare en ting slår aldri feil.

Slik som disse tre brettene/ skålene. Disse egner seg like fint til tapas, som godisskål, til parfyme og kremer på badet, eller til kubbelys slik som på bildet her.
Jeg har valgt å kjøpte store kubbelys ( disse kan brenne i en evighet) 3 for 2 på meny – super kjekke!  For å bryte litt med det «romantiske» har jeg pyntet med noen lekre vaser- disse blandet inn med tre brettene elsker jeg.

Trebrett/ bolle finnes HER. Keramikk vase Stor HER, medium HER og liten HER

I samme serie som de store vasene på bordet har jeg også tatt inn en tøff potte, denne er fin til både urter, et lite oliventre eller som jeg har kjøpt- snitt blomster.
Jeg har valgt å bryte den mot tre, og med de lekre trefjølene ble det perfekt.
Potte HER, fjøler HER

De små treskåler er også fine til hvitløk, sitron, lime,havsalt og til har jeg valgt noen råtøffe Potter til urtene mine❤️ ALTSÅ se så lekre ❤️
Potter HER, små skåler HER. Tørkerull holder HER.


Og se på disse lekre marmor vasene. Finnes HER
Disse finnes også i litt større. Slik som disse. Finnes HER 

Fatet jeg har på kjøkkenet til kubbelys finnes også i et større, slik som dette. Dette fatet finnes HER.

Dette og mye mer har flyttet inn nettbutikken nå🤍

Og frem til klokken 23:59 får dere 20% med koden: “super”🤍

klikk dere inn HER ❤️