Inspirert av naturen!

// Reklame

Store deler av min hverdag dreier seg om det store husprosjektet i Skjærviken. Slik ståa er akkurat nå, så skjer det ikke så mye som gir så synlige resultater. Snekkeren holder på i 2. etasje, og det blir sparklet og pusset i hele 1. etasje, men vi venter på taklistene nede, slik at malerne kan få sparklet og malt disse, samt lagt akryl mellom list og tak før siste strøk tas på taket.

Mens vi venter på leveranser på gulv, kjøkken, dører etc. så vil jeg gjerne få presentere mine flotte samarbeidspartnere. La de få skinne litt hver for seg.

Som jeg nevnte i forrige blogginnlegg så møtte vi på en kjempeutfordring i forbindelse med gulvene. Da vi fikk beskjed om at gulvene var ødelagt av barkbiller og forsinkelsene dette medførte satt oss i en situasjon vi ikke hadde regnet med. Da startet en nesten panisk leting etter ny leverandør, fordi jeg visste at det allerede var lange leveringstider, og at det kunne bli vanskelig å få tak i såpass store mengder. I tillegg skulle de brede gulvene i 2. etasje matche med fiskebensparketten i 1. etasje, og jeg hadde ikke lyst til å velge to ulike typer gulv. Vi ville ha samme parkett med samme overflatebehandling i begge etasjer (enstavs og fiskeben), slik som de vi skulle hatt til å begynne med.

Vi var i Oslo for et møte med Sigdal Vika og innom Lovehandles, og stoppet for en lunsj på Skøyen mellom møtene. Der så godt som gikk jeg rett fra parkeringen, over gangfeltet og rett på Skógr. I et råfint murbygg kom jeg rett inn i gulvhimmelen, og traff verdens hyggeligste selger, Rikke. Hun tok i mot oss med åpne armer og viste oss litt av det de hadde å by på i forhold til det vi var ute etter. Her kan man få akkurat hva man måtte ønske. De har alle typer bredder og mønstervarianter, og alle gulv kan fåes i 80 ulike ferdigbehandlede overflater. Så her er det ikke mulig og ikke finne et gulv du vil elske. De har i tillegg gulvlister og overgangslister i like mange overflatebehandlinger dersom man ønsker den perfekte helhet.

Skógr sin visjon er at de skal levere der “vanlige” butikker ikke lenger strekker til. Det er nettopp den følelsen vi fikk da vi fikk presentert deres store utvalg. Her var det bare å komme med et ønske, og så fikk man det oppfylt. Etter timesvis med googling og leting på nett etter gulv, så har jeg erfart at det ikke er enkelt å finne gulv med ulike bredder og mønster med samme overflate/finish.

Som nevnt tidligere så møtte vi Rikke som er selger hos Skógr, og som jeg vil påstå er helt unik på kundebehandling. Hun er like opptatt som deg som kunde med å finne det perfekte gulvet. Hun har massevis av kunnskap og gir seg ikke før du er 100% fornøyd. Hun er helt rå på å følge opp prosjekter, og holder alle frister og avtaler til punkt og prikke. Man føler seg viktig og sett fra man kommer inn døra til man går igjen.

Skógr har showroom både i Drammensveien 130, midt i designdistriktet på Skøyen i Oslo, og i Totlandsvegen på Midtun i Bergen. Jeg anbefaler alle som er ute etter et tregulv til å ta turen innom, du vil garantert ikke bli skuffet eller angre for turen dit. Det er vel anvendt tid om man vil finne det perfekte kvalitetsdrømmegulvet.

Er du interessert i min hjelp til å finne drømmegulvet, har jeg også muligheten til å avtale et møte i butikken med Rikke (gjelder butikken i Oslo) etter stengetid, om det skulle være vanskelig å få tid innenfor ordinær åpningstid. Så det er ingen tvil om at Skógr er villig til å strekke seg langt for kundene sine. Jeg vil selvfølgelig også hjelpe deg med å få et supert tilbud!

Skógr selger høykvalitetsgulv fra Timberwise som blir produsert i Finland. Gulvene er laget spesielt for det nordiske klimaet, og  bygger på nøye utvalgte råvarer og enestående produksjonsteknologi og erfaring.


Ti gode grunner til å velge gulv fra Timberwise:

*produsert i Finland, som er synonymt med design, kvalitet og håndverk.

* Alle gulvene fra Timberwise er utslippsfrie produkter. Det vil si at de ikke er tilsatt formaldehyder (gasser) og som bidrar til bedre klima og lavere fare for allergier og astma.

* Gulvene er miljøvennlige da det ikke brukes treslag som er utrydningstruet, og de følger Norsk PEFC skogstandard.

* Trelagsstrukturen i gulvene med marin bjørk kryssfinerkjerne sikrer et robust gulv som er et bedre lydisolerende gulv, og har en bedre motstand mot fukt.

*Gulvene er laget av ekte tre. Europeisk eik, ask og lerk, og finsk furu.

*Gulvene har et fantastisk utseende, og man kan velge fire ulike bredder.

*Man kan velge ulike overflater og fargebehandlinger , ulike typer lakk og voks, slik at gulvet får et personlig preg og tåler mye.

*Timberwise sitt WiseLoc system gjør det enkelt å legge gulvet. Det sparer tid og kostnader i forbindelse med leggingen.

*Limfugene er holdbare. De er til og med testet for varighet ved å koke prøver av gulv i vann!

* Gulvet egner seg godt til å legge på gulvvarme.


I tillegg tilbyr de kundene å lagre gulv i tre måneder gratis. Hvor fantastisk er ikke det? Da kan man bestille de i god tid, men slippe å ha de liggende i veien under bygge- eller renoveringsprosessen. Det sikrer også at man har gulvene når man trenger de. De fleste har nok erfart at det ikke alltid er like lett å planlegge akkurat når det er klart for å legge gulv, eller at det oppstår forsinkelser i løpet av prosessen. Så dette er et vanvittig bra tilbud til kundene, og er et stort pluss synes jeg.

Jeg gleder meg sånn til gulvene kommer og vi får se de ferdig lagt i huset, jeg vet at det blir så utrolig bra. Et lekkert hus som dette krever det beste av det beste, og gulvene fra Timberwise er akkurat det, det beste av det beste.

Som nevnt lenger opp i teksten så selger de ikke bare parkett og tregulv hos Skògr, de har også et stort utvalg i fliser og naturstein, og det kommer et eget innlegg på det senere.

Gå gjerne inn på nettsiden deres www.skogr.no og sjekk ut det store utvalget på gulv, la dere inspirere og drøm dere bort,

så snakkes vi!

 

Så verdt å vente på!

// Reklame

Hei mine kjære lesere!

Dere som følger meg og som har fulgt med på mine sosiale medier, har over en ganske lang tid nå sett at jeg har noen veldig gode og spennende samarbeid på gang. Det har ikke vært noen hemmelighet, hverken hvem jeg skal samarbeide med og hvilket prosjekt det gjelder, men progresjonen i samarbeidene har gått så mye tregere enn jeg hadde håpet på, for jeg har jo så gjerne lyst til å vise dere resultatet av alt det jeg har jobbet så hardt med.

Koronaen må få hovedskylden for de fleste forsinkelsene. Den har bydd på små og store utfordringer for de som setter opp huset, og for håndverkerne som nå holder på innvendig. Det har vært vanskelig å få tak i enkelte materialer, samt veldig lange leveringstider. Når en ting stopper opp så blir det som en kjedekollisjon, og man kommer seg ikke videre før problemet er løst, og som regel må man bare vente, fordi det har vært så lite å få gjort med de problemene som har dukket opp. Det medfører dessverre som oftest forsinkelser fordi man møter på de samme problemene over hele linja. Det får også følger for alle involverte parter som snekker, elektriker, maler etc, for de får også sine prosjekter forskjøvet, med andre ord ingen drømmesituasjon for noen parter.

Et godt eksempel på det var at avtale på gulver var i orden, og vi ventet bare på når vi skulle få de levert. Før gulvene skulle komme fikk vi beskjed om at hele partiet var angrepet av barkbiller og dermed måtte destrueres. De kunne ikke garantere ny leveranse før jul, og vi måtte da ut på ny jakt på gulver. Mange leverandører klarte ikke å levere så mange kvadratmeter som dette huset trenger, og svært mange hadde lang leveringstid, så da stod vi der. Men, aldri så galt at det ikke er godt for noe. Vi dumpet noe tilfeldig over en fantastisk gulvleverandør på Skøyen, og kunne ikke vært heldigere. De har ikke bare et vanvittig utvalg på gulver, men også et hav av utvalg på fliser og naturstein. Kommer tilbake til det senere i bloggen.

Det siste trekvart året har vært så gøy og utfordrende. En ting er å skaffe samarbeidpartnere til ulike små prosjekter og samarbeid, men å planlegge og skaffe samarbeidspartnere til et helt husprosjekt har både vært skremmende og utfordrende, men jeg føler meg som verdens heldigste som har klart å lande samarbeid med både små og store aktører som jeg har utrolig stor respekt for, og disse samlet i dette prosjektet kommer til å gi et så vanvittig bra resultat. Alle detaljer er viktige hver for seg i den store helheten, det vil dere se til slutt.

Huset jeg jobber med ligger i Skjærviken rett utenfor Fredrikstad. Huset i Hamtonstil har de største og flotteste vinduene med utsikt mot vannet, en drøm i seg selv. Med sort glasert taksten og helhvite vegger gir det huset et ekslusivt preg, men innvendig blir det varmt og lunt i mye jordtoner etter ønsker fra huseierne. For eierne er det viktig at dette huset skal være et brukshjem der familie og venner kan finne roen og nyte livet i hverdagen, og at det skal være funksjonelt og praktisk. Vi har jobbet mye med smarte løsninger, og gleder jeg meg til å vise dere resultatet etterhvert som alt kommer på plass. Huset har full kjeller, og det har bidratt til litt luksus i hverdagen. Ikke noe stort, men du verden så smart og deilig sånn i det hverdagslige, bare gled dere til å se.

Eierne har også lagt stor vekt på det praktiske, så en del små drømmer har fått vike for mer praktiske løsninger. Dette er et godt voksent par, som har gjort seg erfaringer fra tidligere hjem, og derfor har tenkt mye i gjennom det meste.

Før man setter i gang med et slikt stort prosjekt, og for en som meg som ikke har bygget et hus fra grunnen, så aner man ikke hvor mye det er som skal på plass, og hvor mye som skal koordineres. Det har vært en stor utfordring og jeg har lært så utrolig mye. Nå har jeg bare fått blod på tann og ser allerede frem til nye både små og store prosjekter.

Siden jeg fikk ansvaret for å skaffe det meste til huset, så har det vært utrolig viktig for meg at alt jeg bidrar med skal være av beste kvalitet. Det finnes utrolig mange dyktige aktører på markedet, men stilen på dette huset la en føring for hvilke samarbeidspartnere jeg var ute etter, spesielt med tanke på kjøkken, bad, gulver, tapeter, fliser, belistning, trapp, peis etc. Jeg føler at jeg har lykkes 100%, og er veldig sikker på at dere vil være enige med meg i det når dere ser det endelige resultatet.

Her ser dere prosjektet mitt.

Jeg er så stolt og fornøyd med å ha fått til gode samarbeid med disse dyktige aktørene, og dere vil bli godt kjent med deres produkter og tjenester i tiden som kommer. Gleder meg til å ta dere med på denne reisen.

 

Takk til Anders og Ann-Cathrin for tilliten dere har gitt meg med drømmehjemmet deres.

Jeg skal fortelle mer om hver og en jeg jobber med ettersom ting kommer mer og mer på plass! Jeg gleder meg!!!