Da og nå ..

Reklame//

Fredag og helgen står for tur, nok en hektisk uke er over og jeg er allerede i full gang med å planlegge neste uke.

Den siste tiden har dere som følger med kommentert at dere savner litt mer Camilla i innleggene jeg deler her og ellers sosiale medier, noe jeg synes varmer litt også selv om det ikke vil bli som før igjen. Begrunnelsen skal jeg prøve å dele med dere.Det å dele i sosiale medier er skummelt, jeg har tatt stor avstand og deler kun et øyeblikk i ny og ne. Det har skjedd så utrolig mye det siste året, og året 2020 har på mange måter vært ekstremt tøft. Jeg har i alt for mange år delt alt for mye, noe jeg faktisk kan angre på idag. Mye har ført meg hit jeg står også, men mye har også prøvd å skade meg og det sitter dypt.

Ministjerner er en nettbutikk i vekst, en nettbutikk hvor vi har vært ekstremt forsiktig. Jeg måtte riktignok kaste inn håndkle i 2015, men jeg har også tatt “Straffen” min. Jeg satt igjen med ekstremt mye tapte penger, gjeld og skylden for alt som var fra ende til annen. Jeg gikk fra å være den som trodde på illusjoner og måtte reise meg opp i en grusom stygg realitet, med rykter, ondsinnet sladder, gjeld, fortvilelse, tap, graviditet og alt man kan sitte med ALENE. Jeg hadde ingen partner å lene meg på psykisk eller fysisk, jeg hadde ingen som forstod, men jeg hadde mye hat kastet over meg. Jeg vet bedre enn noen andre hva det vil si å tape alt, og et sted burde grensen for hva andre mennesker mener personer skal stå i og ta imot gå. Jeg har ikke drept noen, men jeg har tatt dumme valg og ugjennomtenkte avgjørelser og det har jeg dessverre måtte lide for i over et halvt tiår. Bloggen har i årene som var vært min plass til å forsvare meg selv, det fordi ingen andre gjorde det. De fleste fra min fortid gikk sammen for å kaste en mørk skygge over meg, og den mørke skyggen har jeg latt være der som et gjenferd hengende på skulderen min i mange år.  Jeg er ene og alene skylden for at jeg til slutt har gjort ting jeg har gjort, men uansett hvor grotesk ting er, har ikke valgene jeg har tatt vært uprovoserte. Jeg har blitt oppfordret til mye også, noe jeg så klart burde forstå bedre enn. I sammen blir man gjerne uovervinnelige og jeg i slike tilfeller ikke vært noe bedre enn andre.

Etter å ha stått i stygge fall har jeg også lært, det kommer alltid noe godt ut av noe til slutt. Jeg tenker så klart annerledes nå enn når jeg var 20-26 år gammel. Jeg har lært mer, jeg har opplevd mer, sett mer, hørt mer, erfart mer og blitt tryggere på mine egne avgjørelser.

Jeg og Kim blir uansett hva vi gjør angripet, hengt ut eller slengt stygge kommentarer om. Vi har besluttet og ikke gjøre det samme motsatt vei, for uansett vil hatere bare hate. Fortiden vår er vår, den er en del av vår livserfaring på godt og ondt. Vi har valgt å fokusere på det som betyr noe- altså livet. Rykter, påstander, illusjoner og løgn klarer vi ikke stoppe uansett hva vi sier eller sitter med. Det er av den grunn vi har trukket oss ut privat. Jeg har valgte å selge alt og starte på nytt for å rydde opp, og det er ingen andre enn oss selv som har tapt på det. Det smerter derfor ekstra når folk da skal sitte å si at vi har lurt folk. Det er helt tydelig slik at når noen kan ha noen å skylde på – gjør dem det og fjerner seg selv for all skyld. Det eneste jeg vet kommer ut av det er at en dag slår realiteten tilbake. Og etter min erfaring er det fryktelig tungt og ubehagelig.

Vi har valgt å se på alt som en erfaring og heller funnet gleden i å klare å se fremover, klare å få ting ovenpå, klare å ha det bra og klare å vite at viljen ikke forsvinner. Noe jeg er veldig glad for den dag i dag.

Ministjerner er nettbutikk hvor ingenting overlattes til tilfeldighetene, og vi jobber hardt for å gjøre det beste vi klarer ut av alt. Vi gjør stort sett ALT selv, og risken ligger på oss, men igjen det samme gjør stoltheten og gleden av det vi driver med også.  Jeg håper at folk kan bli ferdig med fortiden nå, det er ingen konstruktiv grunn i å spekulere eller skape usannheter om Ministjerner fordi jeg ikke klarte å få det til for 5 år siden. Jeg er ikke den eneste som har måtte lære den harde veien, men jeg har aldri sagt at det var å anbefale og gå min vei den gang heller.

Vi bygger nå opp en butikk uten gjeld, uten lån og kun på omsetning av det vi selger, og det var ingen som presset meg eller min venninne til det. Vi bruker kun penger på å bygge opp firma og derfor er det også kjempe morsomt. Vi spiser, puster og drømmer Ministjerner hver eneste dag. Så klart kan vi få en forsinkelse i varer, ting kan risikere å måtte forandres på veien, men ingenting overlates til tilfeldighetene og ingen dag tar vi oss fri. Så lenge vi er så engasjerte, forsiktige og gjennomtenkte i det vi driver med håper jeg virkelig at vi også får igjen for det!  Det eneste vi ønsker er å selge ting vi har skikkelig troen på, style ting folk blir inspirert av og  dele ting folk kan finne spennende. Dette er vår lidenskap, og ikke en hvilken som helst jobb.

Idag har jeg stylet litt utenfor husveggen, og jeg elsker virkelig å kose meg med høst stylingen. Tenk at jeg om en måned har pyntet huset for julen 2020 !  Tiden går så fort !

Putetrekk og skjerf fra Ministjerner, finnes HER & HER. 

Stor Krans HER 

Lyktene i messing finnes i to ulike størrelser og har veldig fine utsalgspriser. Stor HER, Liten HER 

T-lys holderene kommer i sett av 4 og finnes HER

Denne helgen blir nok en fin jobbehelg, og jeg håper deres helg ser strålende ut!

0 kommentarer

Siste innlegg