Dark – et lyspunkt i den mørke tida!

God kveld i stua.

På mandag var Ann-cathrin og jeg og besøkte de flinke jentene på DARK department på Skøyen i Oslo, etter vi hadde levert en stor krans til hovedkontoret til DNB.

Det var som å gå rett inn i en drømmeverden. Uttrykket eye candy kom virkelig til sin rett i denne butikken. Alt vi så var i nydeligste farger, og alt passet sammen. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene hos disse dyktige jentene. Til og med lokalet var så stilig. Her kom virkelig alt til sin rett.

Vi ble så godt tatt i mot av Camilla, Gunn-Torhild og Johanna, og følte oss hjemme med en gang. Vi hadde mest lyst til å si at vi kjøper alt dere har, alt var jo fint uansett hvilken vei vi snudde oss, men det kunne vi jo ikke. Heldigvis fikk vi god veiledning og hjelp av de proffe jentene. Vi begynte med å bestemme oss for produkter, og deretter hvilke farger vi ville gå for. Det var virkelig ikke lett å velge, men føler vi fikk et godt utvalg som en start på vårt nye samarbeid, og som gir dere kunder et godt innblikk i vareutvalget til DARK. Vi kommer definitivt til å øke utvalget etter hvert, for vi har allerede måttet legge inn en bestilling for å supplere noe av det som bare føk ut med en gang. Vi har stor tro på at dette blir en suksess, og det er alltid en glede å samarbeide med noen som har like mye passion for jobben sin som oss. Dessuten er de superraske med levering, og det er noe vi er avhengig av som nettbutikk.

Vi tok blant annet inn disse fine veskene i en nydelig og skinnende fløyel i 4 farger. Veskene selges med en kort skinnrem, men man kan i tillegg kjøpe et metallkjede for å kunne bruke vesken som crossbody, og man kan stæsje den opp med en pom pom i matchende farge. Metallkjedet kan du selvfølgelig bruke på andre vesker du har også.

 

 

 

 

Disse flotte veskene og tilbehør kan dere kjøpe HER

I tillegg tok vi inn sminkepunger i de 4 samme fargene som veskene, samt et søtt og praktisk lite smykkeskrin i samme farger de også. Kjekt å ha favorittsmykker, øredobber og armbånd i, og nett nok til å putte i baggen om du skal ut å reise.

Nydelig velour mappe til sminken kan kjøpes HER

Og disse utrolig flotte smykkeskrinene kan dere kjøpe HER

Vi har også prøvd oss på noen fine og nette armbånd som passer til og for alle. De kan justeres i størrelse. Dessuten tok vi inn noen skinnarmbånd med gullnagler i to forskjellige bredder. Disse er fine i kombinasjon med de andre armbåndene også.

Vi valgte også ut noen vevde vennskapsbånd, litt røffe og søte på en gang, fine alene, men også i kombinasjon med de andre armbåndene vi har.

Kan kjøpes HER

 

Så kom valget på ting til håret. Det var ikke en ting de ikke hadde, og for et hav å velge i, og det samme når det kom til farger. Vi valgte ut to og to scrunchies i farger som matchet hverandre , bare litt ulike nyanser. De fleste i fløyel, men et par av fargene valgte vi også i skinn, skikkelig tøffe.

Vi valgte ut tykke strikker der 4 og 4 matchet, hårstrikker i 3 pk med charms på, og enkle hårstrikker i fløyel med stjerne charms på.

Kan kjøpes HER

 

Vi valgte hårklyper i to ulike størrelser, med Swarowski krystaller på, så delikate og lekre. Disse må dere bare prøve, de er rett og slett stramme i klypa, og holder veldig godt på håret så det slipper gli ut med en gang du setter den på.

Vi valgte også spenner i to ulike størrelser i samme farger som klypene. Disse har også Swarowski krystaller på.

Vi tok også inn noen få hårbøyler i flettet fløyel.

 

Kan kjøpes HER

 

Siden vi nå er midt i julestrien og mange av oss grubler på hva vi skal gi i små venninnegaver, kalendergaver på jobben, eller bare en liten oppmerksomhet til en du ønsker å glede, eller den  irriterende “en liten ting til” gaven, så har vi den perfekte gaven nettopp til det. Hva med en liten notatbok i glitter og de fineste farger, med en matchende diamantkulepenn til? En diamantkulepenn og en hårstrikk eller en scrunchie? Garanterer at det blir en suksess .

 

Kan kjøpes HER

 

 

Skulle ønske at dere alle fikk vært og sett deres showrom, vi kommer fortsatt ikke over alt det fine, alle delikate  farger, tekstiler, tilbehør, og ikke minst den gode servicen. Vi gikk ut av døra med et smil om munnen og med den beste følelsen.

 

Jentene i Dark har forresten en egen liten filosofi rundt sine produkter, som vi forøvrig må si oss helt enige i.

 

Små ting som gjør deg lykkeligere i dag enn du var i går!

 

Til slutt vil jeg ønske dere alle en fin førjulskveld. Og husk dere, hold avstand og stay safe!

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg