Det lekreste fatet og den beste kremen.

Reklame// link til egen nettbutikk. 

Riktig god lørdag kjære leser.

Her har jeg stått å bakt deilige cupcakes siden frokosten ble inntatt, og de disse ble virkelig vellykket. Jeg vet ikke med dere, med for meg er det å bake og vende seg til ny ovn noe “herk”, jeg blir alltid så usikker når jeg skal vende meg til nye hvitevarer. Heldigvis gikk det bra og nå har jeg endelig begynt å bli godt kjent med stekeovnen min.

Jeg skal servere i konfirmasjon og skal i den anledning ha med meg noen cupcakes, og her hjemme ville de ha noen ekstra så jeg har klart å få 32 vellykkede muffins til på underkanten av 2.5 time =)

Jeg har de siste gangene jeg har laget cupcakes byttet ut den berømte smørkremen med en litt lettere krem. Denne er like god, men litt mer fløtemyk!

Jeg har brukt 6 dl kremfløte

250 gram macarpone

2 dl melis

og to ts vanilje ekstrakt.

Dette pisker du opp til en deilig fluffu krem. Pisk alt sammen når det er kaldt, da blir kremen perfekt å jobbe med!  – Bare et bittelite tips.

Jeg fikk nå ENDELIG pynte det lekre fatet mitt, og det er virkelig mye finere enn og stødgere enn mange andre etasjefat jeg har hatt de siste årene. Du kan ta ut matten på fatet også, men personlig synes jeg den gjør det enda finere=)

Fatet er nå på lager og finnes HER. Dette fatet er lekkert til alt, men perfekt til småkaker og cupcakes! Jeg skal fylle dette opp til jul med de deiligste julekaker også! Jeg er vel ikke alene om å ha begynt sånn smått å glede meg til jul og julekaker,pynt og alt denne flotte som følger med til denne høytiden.

Jeg håper dere får en deilig lørdag, jeg skal nå kaste meg i bilen og komme meg avsted ! Nyt lørdagen hver og en av dere!

0 kommentarer

Siste innlegg