En dag som dette.

Reklame//

Hei du fine tirsdag!

Her blomstrer trærne på sitt vakreste og varmen nærmer seg for hver dag. Denne tiden på året er sååå vakker.

Denne pinsen har jeg jobbet, samt vært med familien, det er så deilig å se verden åpne mer og mer, samtidig som man føler at hverdagen kommer, sakte, men sikkert tilbake.

For en tid tilbake begynte jeg å omringe meg med positive tanker, det å snu mitt eget mindset har vært en store utfordring, men også noe jeg har trengt. Jeg har ofte omringet meg med alt som kan gå galt, brukt mye ( og da mener jeg mye) tid på å “forsvare” meg selv til absolutt ingen nytte. Jeg tror på mennesker, jeg tror på at det gode avler det gode og jeg må velge se på utfordringer   jeg møter på som en utfordring gitt meg for å styrke meg. Dette har såklart vært lettere sagt en gjort, men igjen…. Jeg har ikke fått min tid på jorden for å la andre avgjøre hvem jeg er eller få æren av å dra meg ned. Jeg måtte sette en strek, en strek som jeg måtte sette tydelig for meg selv. Den streken var en strek på tiden som har vært og det som kommer må jeg dyrke så godt jeg klarer! Når andre klarer å møte utfordringer med et smil skal jeg få det til også. Jeg tror på Gud og at alt skjer for en grunn, det er hva jeg velger å gjøre og hvordan jeg velger å løse dette som er opp til meg.

Utenfor døren min smiler jeg like bredt hver dag, selv når regnet øser ned! Det er så grønt, vakkert og frodig her. Det lukter blomster og det er så godt at det grå forsvinner og det grønne springer ut! For en berikelse !

Jeg kan ikke bli annet enn glad når jeg kommer hjem og ser tærne blomstrer på sitt vakreste – det er en fryd rett og slett!

Under tre av epletrærne i hagen sitter jeg…. Og bare fordi plassen er så vakker har jeg pyntet litt her også!

Putetrekk sweet drops HER. Putetrekk classic HER.

Speil HER. Bare se så lekkert det er!

Mugge HER, Glass på stett HER, glass HER, liberty bolle HER.

Kunstig rose HER, OG ECUALYPTUS HER

Nyt tirsdagen, lag deg en fin en!

0 kommentarer

Siste innlegg