En helt ny mandag!

Reklame// 

God mandag og GOD 3. mai.

Vipps står vi på start i en ny måned med en helt ny uke. Hvor ble april egentlig av? Jeg føler jeg ofte gjentar meg selv, men så er det slik at jeg oppriktig føler at dagene bare passerer fortere og fortere jo eldre jeg blir. Selv om det regner og er grått i Fredrikstad i dag er det absolutt en god start! Jeg har fått ungene av sted og er ved godt mot for å starte denne deilige uken med et aldri så lite blogginnlegg.

Jeg nevnte at jeg hadde en aldri så liten kjøretur til nabobyen før helgen, du og du… Når jeg ser på det nå var det jo faktisk ganske så greit også. Sitte i bilen, høre på litt podcast, drikke kald brus og spise sjokolade ? Altså… Det ble litt “ufrivillig” egentid bak rattet. Og med tanke på at Kim holdt fortet hjemme med alle barna som ville ut og inn om hverandre, ble det jaggu litt ekstra deilig å bare “sitte” der uten og måtte gjøre noe som helst.

Jeg har forelsket meg helt i å dekke bord og ordne i stand til koselige middagsselskaper. Det er altså så koselig å lage noen hyggelige borddekorasjoner som gir en god følelse til de gjestene som skal sitte rundt bordet. Det at gjester hos meg føler seg velkommne er ALLTID viktig.

Covid-19 har begrenset gjestelisten litt, men det har gitt meg en enda større glede av å styre litt ekstra for familien her hjemme, eller den lille kohorten min. De små ting i hverdagen er så viktig – ikke sant ?

Her har jeg pyntet bordet, det er riktignok en uke siden, men jeg har ønsket å dele det med dere her inne siden. Jeg kan enkelt “gro” meg fast i matretter jeg lager i blinde, men ettersom vi har fått inn så mye lekkert i Wood serien lot jeg meg “rive med” og lage en enkel tapas. Vel, uansett smakte maten magisk, samtidig som jeg synes det ble nokså lekkert tilbredt på de nye fatene våre.

Brett med føtter HER

Brett med håndtak HER

Jeg har dekket bordet med en linduk, denne er like fin år etter år, min har fulgt meg i en årrekke. For og grove det litt opp har jeg valgt noen runde rotting brikker, disse synes jeg er rålekre til sommerbordet, og til julebordet – rotting er lekkert året rundt. De lekre taklampene har vi ENDELIG fått inn, og disse har en super pris

Brikker HER. Lamper HER

Tallerken, glass og lysestaker HER, HER & HER 

Vel, dette er bare noen av mine favoritter til å dekke bordet med, håper dere likte det! Og maten, den er enkel og smakte veldig veldig godt ! Det enkle er ofte det beste <3

Nå skal jeg jobbe litt videre, dette blir en fin uke – det har jeg bestemt <3

Ønsker dere en god mandag, og husk å holde avstand og stay safe!☺️

0 kommentarer

Siste innlegg