En liten tur innom.

Reklame //

God mandag.

Ukene går og nå nærmer vi oss september med stormskritt, høsten har sålangt vært kjempe fin.

Jeg har som de fleste av dere nå vet begynt å jobbe mer og mer med hjem og bolig. Det å style, være med på og planlegge, finne gode alternativ og løsninger samt skape et hjem mine kunder liker gir meg ekstremt mye. Det er noe med hele “pakken” det er å skape noe, og jo mer fornøyde kundene er – jo mer stas er det for meg!

Hjemme vårt er noe vi tilbringer MYE tid i, spesielt det siste 1.5 årene. Jeg har blitt ekstremt hjemmekjær, og jo mer tid jeg tilbringer i hjemmet mitt, jo viktigere er det å skape et hjem jeg forguder!

Det å skape seg et hjem som er praktisk er like viktig som det estetisk det er ingen tvil på det.

Siden jeg har gode samarbeidspartnere på det meste er det å jobbe med dette ekstra stas, det er mye morsomt man kan skape og forme i alt fra små til store prosjekter!

I tillegg til gode samarbeidspartnere har jeg en nettbutikk med varer kundene får handle fra med gode prosenter, slik at jeg kan tilby det meste av interiør fra en plass.

Noen av mine favoritter nå er det nye lekre lysfatet med deilig duft av sitron. Dette finner dere HER.

Denne nydelige vasen er også i samme serie som det nye lysfatet – denne finner dere HER.

Og dere, se den lekre kransen – flott ikke sant? Dette er forholdsvis en dyr krans, men om man tenker levetid er den jo evigværende. Dette er veggdekor, så det blir jo å pynte veggen med noe annet enn et maleri – et smykke til veggen.

Kransen finnes HER.

Lykketray er veldig populære dekor og pyntefat- mitt har vært en favoritt siden jeg fikk det i hus første gang! Det er like lekkert på veggen som på bordet og det blir en lekker detalj i rommet uansett.

Fatet finnes i sort og Gul, og dette kan dere finne HER.

Det er få bitt på lager, og noen av dem er sluttsolgt når vi er tomme, så ikke vent for lenge om dere økser å sikre dere et slik lekkert LYKKE fat.

Lekre nye putetrekk har også kommet på plass, og dette er rålekkert til beige og brunt, samt blå og grå toner. Finnes HER. 

Idag skal jeg kose meg med noen enkle veiledninger- det er alltid en san ære og glede og kunne jobbe med det! Dette er min største drøm rett og slett.

Kontaktskjema finner dere HER.

Nyt starten på uken , kun et par dager til september så det er ingen tvil om at denne høsten vil gå fort!

0 kommentarer

Siste innlegg