Endelig har vi landet.

Reklame//

Hei på deg, og riktig god søndag.

Her har søndagen gått til jobb, jeg føler stort sett dagene mine består av dette nå. Barn, jobb, søvn og mat. Jeg trives og synes det er helt ok at jeg ikke har så mye tid lenger, den tiden som jeg ellers brukte på å jobbe med bloggen/ husarbeid  er nå lagt helt ander plasser.

Jeg har begynt å lande i huset, og det er utrolig deilig. Nå har ting blitt mer hjemmekoselig, veggene har begynt å få fargene jeg har sett for meg, tekstil og interiør lander på plassene jeg har drømt om og sett for meg. Det er ingen hemmelighet at juletiden er min favoritt årstid, det er denne tiden jeg henger opp kranser, kjøper unormalt mange svibler og pynter opp med de fineste små og store dekorasjoner.

Mine favoritter her hjemme nå er nemlig småstæsjet som t-lys glassene, duftlys, og de lekre skålene!

Glass skålen som kan minne om en lekker krystall skål på stett har jeg bunnet en enkel sort velour sløyfe rundt, på 1-2-3 ble den brått litt søtere.

Glass skålen på stett finnes HER. 

Denne er lekker som dessert skål, godisskål, dipp, til tacos +++ Jeg bruker mine HELE tiden og setter de rett i oppvaskmaskinen når de er møkkete. Praktisk og greit. Disse koster kun 89,- kr

Jeg elsker å blande det nydelige med det elegante og maskuline. Dette er hva jeg føler må til for at jeg skal få den roen og flyten i interiøret som jeg elsker. Det trenger ikke være så dyrt for at det kal bli fint, du kan enkelt skape en forskjell ved å velge og blande ting du enkelt kan fornye ved små grep – igjen og igjen!

Personlig liker jeg å samle små ting på en plass, slik som på bildet under. Jeg har valgt en liten hamret potte med duse pastell roser, t-glass med svibler og t-lys, liten hamret skål med litt marsipan, et velduftende og deilig duftlys og til slutt den lille søte glassbollen på stett med en bitteliten sløyfe rundt.

T-lys glass HER, håndbanket bolle HER, Dudtlys HER, glassbolle på stett HER 

Denne dekorasjon kan du skape for under 1000-lappen.

Spisebrikkene er også mine favoritter, de er super enkle å vaske, ligger pent på bordet og holder seg. Disse trenger ikke strykes – perfekt for alle småbarnsfamilier !

Brikkene finnes HER. 

Brikkene er nå nedsatt fra 199,- til 151,- kr…

Bare se så lekker denne skålen er!

Imorgen er det rett på jobb for å få unna pakking, så på showrommet til leverandøren vår, deretter hjem for å få ordnet enda litt mer bilder!

Jeg håper søndagen har vært fin, vi skrives!

0 kommentarer

Siste innlegg