Et glimt av solen

Reklame //

Hei du fine mandag! 

Her sitter jeg å ser ut på den deilige solen som skinner inn igjennom vinduet. Det å se solen mer og mer, merke varmen komme nærmere fra den, det er MAGISK det!

Jeg startet på et aldri så lite “prosjekt” her hjemme før helgen.Først rommet til de minste, og deretter stod resten av toppetasjen for tur. Vi fikk nemlig nye garderobeskap på fredagen – pax garderobe fra Ikea. Gjett om det var deilig! Endelig har vi store gode skap og masse oppbevaring ! Vel, man bor seg inn ettersom tiden går.

Idag fikk jeg vasket unna siste rest med smuss her i huset og nå skal jeg straks igang med å sortere og ordne det siste som er innenfor vintertøy, luer, skjerf og votter! Det er virkelig godt å ta fatt på uken slik som dette!

Noen av mine favoritter her hjemme om dagen.. Eller noen og noen. Jeg elsker jo ALT som får sin plass, men noe jeg liker bedre enn annet om dagen er denne miksen av lysestaker, vaser,lykter og t-lys glass. Altså, jeg mener…. SE på dette da, lekkert ikke sant ?

Alt dette kan kjøpes i sett, de ruglete i et sett og til den FINE fine pris av kroner: 489,- Altså under 500,- lappen for 3 lekre vaser/ lykter (kan også kjøpes en og en ) ! Disse finner du HER. 

Så om det er noen mannfolk der ute – et lite tips er å kjøpe disse med noen vakre roser i for morsdagen / Valentine !

De minste er i sett av fire og finnes HER,  prisen er kun 298,- Jeg har også brukt disse til alt fra godis skåler, til rømme og annet når jeg har dekket bordet. Her er det kun fantasien som setter stopper rett og slett.

Lysestakene kommer også i sett av 4, disse koster 598,- og finnes HER 

Bildet på Veggen finnes HER. 

Dette koser nå kun 1259,- kr 

Nå skal jeg kose meg videre og dulle litt med lillemor også. Hun har fått ha en dag hjemme med meg alene idag og det er ekstra koselig siden hun skal en uke til familien på motsatt side. ( noe mammahjertet sliter med hver gang, hun er jo minste jenta mi)

Nyt dage, og ta vare på hverandre ! Vi skrives!

0 kommentarer

Siste innlegg