Full fart og moro!

// Reklame

Nå som våren er i full anmarsj tilbringer vi mer og mer tid ute med ungene. Mine unger elsker å være ute og leke. De klatrer i trær, husker, sykler , spiller basketball og ikke minst så har vi Mathilde som vi til tider bare ser helene på når hun gjør en backflip eller tre på rad. Må bare si at jeg er skikkelig stolt i mammahjertet når jeg ser hvor flink hun er, spesielt siden mora knapt kan rulle kråke eller stå på hodet.

Jeg syns dagene går så fort nå som det er lengre lyst om kveldene. Jeg blir fortsatt overraska over hvor mye klokka er blitt hver eneste kveld, har ikke helt vendt meg til lange lyse kvelder enda.

Det er flott at ungene får vært i aktivitet, for jeg er vel ikke alene om å ha unger som gjerne ser på iPad eller vil game når vi tilbringer mye tid inne, og at det naturlig nok blir mer av dette når det er kaldt og dårlig vær på vinterstid. Selv om mine små er flinke til og både gå langt og å være i aktivitet, så er det å kjøre selv stor stas. Vi selger både små motorsykler og biler i Ministjerner under “Pappakroken”. Det er nok ikke bare ungene som syns det er stas, er nok noen pappaer/mammaer som syns det er moro å se når mini kjører avgårde i en Lamborghini eller på en motorsykkel.

 

 

 

Begge disse tøffe lekene kan kjøpes HER

Motorsyklene er de som er lettest å kjøre for de helt minste, fordi avstanden til gasspedalen er kortest rett og slett. Den lille karen på bildene her er ikke to år en gang. Motorsyklene krever heller ikke så stor plass og kan fint brukes inne eller på en romslig veranda. Det kuleste på disse små motorsyklene er at det kommer “røyk” ut av eksospotta til og med. Kan love at det er en slager for de små.

Vi er tomme for biler (Lamborghinier) akkurat nå, men det er ventet inn en ny vending om ikke altfor lenge. Det er bare å følge med på vår IG eller her på bloggen. Koronaen har bydd på store utfordringer når det gjelder leveransetider. Vi er ikke alene om å være fortvila, flere av våre norske leverandører sliter med det samme, og felles for oss alle er at det får vi ikke gjort noe med. Vi får bare smøre oss med tålmodighet.

Når neste container kommer, så kommer det flere nyheter også, blant annet biler/kjøretøy for de litt eldre/større, og med plass til to. Vi gleder oss sånn til å vise dere disse så snart vi har de på lager.

Til vi skrives igjen sier jeg bare BRUM BRUM BRUM 🙂

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg