Hjem kjære hjem!

//Reklame

I dag har jeg vært så heldig å få style hjemmet til en ung familie på Slevik. Det første som slår meg når jeg kommer inn, er at her bor det noen med samme lidenskap som meg, nemlig interiør. Det er smakfullt og lekkert innredet, og fruen i huset har en veldig lun og god smak. Alle vet jo at jeg elsker det lune og varme, da er jeg i mitt rette element.

De har nettopp byttet sofa i stuen, så det var ekstra gøy å prøve noen andre farger på putene enn de hun hadde selv. Det er lett å gå for det man er trygg på, derfor er det desto morsommere at det blir en ahaopplevelse når man får se at det er utrolig mange farger som faktisk passer inn. Bruntoner og de riktige beigetonene blir veldig fint til det lysegrå. At det gir en dybde i rommet når man drar inn litt mørkere farger enn man er vant med. Sjekk så fint det ble med brune og beige puter i sofaen.

 

Alle putetrekkene finner dere HER


De fleste tenker kanskje at sorte/mørke interiørelementer kan bli for hardt om man liker det lyst og ton i ton, men de fleste blir også like overrasket over at det ikke gjør det om man blander det mørke med det lyse. Det er også fint å blande metall og treverk. Se hvor fint det brune lyktesettet og den håndbankede vasen ble på bordet, speilkubene gir litt spill i interiøret, og jeg har selvsagt brukt favorittfatet mitt i tre! Dette fatet kan man bruke til så mye. Ostefat, spekemat, serveringsfat eller dekorfat.

Trefat fat finnes HER. Hamret sort vase finner dere HER .Cube speil lysestaker sett av 3 finner dere HER. Lykt sett av 2 finner dere HER 

 

I dette huset har de også en kjellerstue med peis, så utrolig koselig og lunt. Her har jeg brukt den store krukken fra Mille Moi som et lite avlastningsbord. Perfekt med ting som man kan bruke til mer enn en ting. Kjempefin med en stor grønn plante, små juletrær til jul, og til et bord til å sette brusglasset eller sette macén på mens man ser serier. Lett å flytte rundt.

 

 

Krans finnes HER. Små skåler finner dere HER. Urne finner dere HER


Vi har hatt så mange fine kranser i nettbutikken både til jul og helårs, og den aller fineste er den store eucalyptuskransen på 1 meter, men de føk dessverre rett ut og jeg fikk ikke sikret meg en selv en gang. Den er tom hos leverandør og vi får den ikke inn før tidligst i uke 27. Men vi har heldigvis funnet en veldig fin erstatning og til en veldig fin pris også. Mr.plant har så utrolig mye fint og i god kvalitet. Denne kransen er like fin ute og som inne, og den visner ikke heller, blir vel ikke bedre enn det. Det er en god investering. I kjellerstua har jeg bare hengt den på en stige, men som dere ser så gjør den seg like fint på veggen.

Lysglass sett av tre til høyre kan kjøpes HER og kransen kan kjøpes HER

 

På barnerommet til minstemann i huset, har vi satt opp to av de fine wallstickersene vi har. Ble det ikke fint? Det ble så koselig og lunt. Se vårt store utvalg, noe for enhver smak tør jeg påstå.

 

Denne modellen kan kjøpes HER

Denne modellen kan kjøpes HER

 

Eller hva med denne søte? Denne modellen er helt ny og har kommet på lager nå!

Kan kjøpes HER

Det er alltid hyggelig å få komme hjem til andre og få utfolde meg fritt, jeg er utrolig takknemlig for at jeg er så heldig å få lov til det. Jeg håper at jeg har vært til litt inspirasjon både for eieren og dere som følger meg. Takk til Karoline som åpnet hjemmet sitt for meg.

Håper dere har hatt en fin kveld, jeg har en del jobb jeg må bli ferdig med før Jon Blund trenger å dukke opp, men så er det viktig å få lagt seg til litt hurtiglading.

 

 Husk å holde avstand og stay safe!

 

0 kommentarer

Siste innlegg