Hverdagsfin!

Jeg får en del spørsmål om hva slags sminke og hudpleie jeg bruker, til tross for at jeg ikke veldig ofte tar meg tid til å sminke meg. Mye av jobben min forgår jo hjemme eller på Ministjerner sitt lager, og da er det ikke sminke jeg velger å bruke tida mi på. Jeg lever i min egen interiørboble, og blir nesten sjokka selv når jeg ser meg selv i speilet etter å ha styra rundt hele dagen, eller sittet klistra foran pc skjermen i timesvis. Vel fullt så ille er det vel ikke, men jeg skulle nok vært flinkere til å gjøre det, for det er jo ikke så mye som skal til for å føle seg litt freshere. Siden mars i fjor har jo coronapandemien  innskrenket sosiale anledninger ut over samvær med min nærmeste familie og vennekrets, så da er det ikke så ofte man føler at man helst burde sminka seg litt.

(bildet er tatt med tlf i et litt skjoldete og «blurry» lys, men jeg merker likevel at de siste årene har satt sine preg med både smile og stress rynker.
Det som er gøy, er at jeg ofte får komplimenter når jeg har sminka meg, av typen “oi så pen du er i dag” , “hva skal du i dag siden du har sminka deg?”, så de rundt meg reagerer faktisk når jeg først har sminka meg. Jeg vet jo at kjæresten min er stolt av meg og syns jeg er vakker uansett, men det er ikke vanskelig å se at han er litt ekstra stolt når jeg tar på meg noe annet enn joggebukser, har sminka meg og fikset håret.

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er en makeup influenser, men man kan jo likevel like å sminke seg, og de fleste av oss bruker ikke evigheter foran speilet, eller legger flere lag med foundation , highlightere concealere og hva det måtte være, før man går på jobb, ut for å spise en middag eller en tur på kino. Min hverdagssminke er nok mer for hvermansen.

I løpet av årene har jeg jo fått noen favorittprodukter, og oppdaget nye produkter. For tiden er veldig glad i produkter fra Camilla Phil, Frøya, Rituals og Anastasia. Det gjelder jo å finne produkter som passer for din hud, jeg har prøvd mye som enten har gjort huden min for tørr eller for fet. Jeg som så mange andre har en blandingshud, noen tørre partier, og noen fete. En ting er i alle fall sikkert, at med en god dagkrem er resten av sminken så mye enklere å legge.

Da jeg holdt på med bilder av sminken min og av meg til dette innlegget, så oppdaget jeg at jeg faktisk trenger fotolys, bedre kamera og ringlight for å få fram de rette fargene. Så det står nå på handlelisten. Det her er jo første gang jeg lager et slikt innlegg, og at det er et forbedringspotensiale vet jeg, men det er vel også greit at ikke alt er perfekt. Det er altfor mye fokus på det perfekte i dagens samfunn. De fleste er ikke perfekte i alt de gjør, og flere kjenner seg kanskje mer igjen i det uperfekte.

Her kan dere se mine favorittprodukterJeg skal innrømme at jeg ikke er så flink til kveldsstell av huden min, om jeg kan kalle det det. Blir ofte til at jeg bare bruker ferdige renseservietter. Det er vel også slik at det er vel så viktig å rense huden om morgenen som om kvelden, fordi  kroppen kvitter seg med en del avfallstoffer i løpet av natten og som blir liggende på huden. Så jeg har et forbedringspotensiale for å si det sånn. Jeg skal være så ærlig å si at jeg ser på huden min at jeg har blitt eldre, uten at det er no krise, det er jo naturens gang. Jeg vet at det viktigste er å forebygge aldring av huden, men det er litt for sent nå, men det er aldri for sent å forandre dårlige vaner. Så jeg skal prøve å bli flinkere. Regner med at når de minste blir større så har jeg kanskje litt mer overskudd når kvelden kommer og jeg ikke sovner på sofaen oftere enn i senga…..Når jeg er flink og tar meg bryet er det denne renseserien jeg har likt best:

Vil også tipse dere om en kjempegod parfyme. Jeg vet at parfyme lukter forskjellig på folk, men den er i alle fall verdt å prøve om du ønsker å utvide parfymesamlingen, eller bare har lyst til å prøve en ny. Jeg får så mange kommentarer på  parfymen min, og det syns jeg faktisk er litt stas. Jeg har aldri hatt en parfyme før som jeg har fått så mange komplimenter for. Parfymen er fra Dior og heter Addict

Håper dere likte dette innlegget, det satt litt inne å prøve seg på noe helt nytt, men kanskje fikk dere noen tips som gjør at nettopp du finner deg en ny favoritt.

Jeg skal nyte kveldens siste små timer, og husk HOLD AVSTAND OG STAY SAFE

 

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg