I alle regnbuens farger!

// Reklame

 

Om ikke akkurat i regnbuens farger, så kan vi i alle fall by på masse fint i alle slags deilige farger. Vi har så mye vi har lyst til å vise dere, og i dag har vi fokusert på accessories fra Dark, og putetrekk fra Mille Moi og Børscompagniet.

I dag viste været i Fredrikstad seg fra sin beste side, litt mindre vind, og sol fra blå himmel. Det ga oss en fin mulighet til å ta med oss masse fine produkter ut i sola å ta bilder. I dagslyset får man frem fargene 100%, det er ikke alltid like lett å danne seg et bilde ved og bare se på et produktbilde i nettbutikken, sjekk de fine bildene vi fikk tatt.

Vi har så utrolig mye fint fra Dark i nettbutikken. Alt fra fine hårstrikker, scrunchies, hårbøyler, hårklyper og spenner til sminkepunger, vesker og smykkeskrin. Vi har også litt armbånd med perler og dusker, og noen som er vevde.

Jeg mener … SE på dette😍


Sortimentet til Dark finner dere HER 
Spennene og hårklypene har ekte Swarovski krystaller. Klypene er skikkelig stramme, så de holder godt på håret.

miks og match de spennende du liker med strikker og hårbøyler❤️


Vi har også kulepenner med diamant på, i masse delikate farger. De er så fine at de fint kan ligge fremme og ikke legges i roteskuffen, og ikke minst så er de fine å ha i veska.

Sortimentet på kulepenner fra Dark finner dere HER.

Vi har også noen søte små smykkeskrin. De er så nette og fine, og er like fine til å oppbevare smykker og ringer i hjemme, som til å ha med seg om man skal ut å reise. Deilig å ha orden både hjemme og på tur.


I samme stoff og farger har vi også vesker og sminkepunger. Vi elsker når alt matcher, sånn er det med oss interiørfrelste. Noen som kjenner seg igjen kanskje ? Vesken vi har kan enkelt gjøres om til crossbodyveske ved å kjøpe en gullrem/lenke. Denne kan selvfølgelig også brukes på andre vesker du har, enten de ikke har en lang rem, eller du vil bytte ut en skinnrem med en gull-lenke. Vesken får da et helt annet uttrykk.

Den lekre vesken finner dere HER

Har du langt hår, barn med langt hår, eller en venninne eller tanteunge du har lyst til å glede med en liten overraskelse, så sjekk ut vårt store utvalg i scrunchies, hårstrikker, hårbøyler og spenner. Eller ha et lite “lager”, så du har gaven klar om datteren din skal i en venninnebursdag. Her kan vi også anbefale de tøffe kulepennene våre, de blir fort en suksess!

For strikker og kulepenner Trykk HER

Ellers kan vi friste dere med en aldri så liten putebonanza, enten du vil pynte opp inne eller i uterommet. Vi har så mye fint inne nå at jeg sliter selv med å velge. Vi har garantert noe for alle og enhver. Det skal så lite til for å fornye sofakroken, noen nye puter kan gjøre den store forskjellen. At jeg elsker puter det er vel noe alle vet, og jeg kommer aldri til å slutte med det heller! Her får dere virkelig sett de flotte fargene, ingenting slår lyset fra sola!

Vårt lekre sortiment på putetrekk finner dere HER.

 

Håper dere får lyst til å klikke dere inn å se vårt store utvalg i assceccories. Vi kan i tillegg friste med 20% rabatt på alt fra Dark ut onsdag 28. april. Bruk kode dark20

Happy shopping, og husk hold avstand og stay safe!

.

0 kommentarer

Siste innlegg