I andre etasje.

Reklame//

God fredag kjære leser(e).

Idag har vært den store vaskedagen her hjemme, jeg har hengt ganske langt bakpå med det den siste uken pga mye jobbing på lageret.

Et hjem blir til etterhvert, og vårt hjem er inget unntak. Veggene har gått fra lyse til mørkere i noen rom, noe jeg simpelthen ELSKER! Jeg synes det er ekstremt moro å style det litt mer “maskulint” om dagen, til tross for at jeg aldri kommer meg helt bort fra duppedittene mine. Jeg har nok ikke endret meg så mye de siste årene, noe mørkere i stilen, men utover det er jeg ennå glad i det beige og mørke sammen. Litt mindre kurv og litt mer velour.

Dette huset er et hus jeg storkoser meg i rett og slett, jeg nyter det å dille&dalle i de ulike rommene og etasjen. Planen er så mange for hva jeg ønsker å ha hvor, men her må jeg bare ta en dag og et steg av gangen. Det vil nok flytte inn en ny sofa og kraftigere møbler i toppetasjen med åra, men nå har jeg vært så heldig å få en pen sofa og to flotte bord uten å gi fem øre for det.

Vi har ofte besøk og siden jeg liker at de som er hos meg ligger mykt, varmt og godt har jeg denne gangen satt samme stuen oppe slik at plass aldri er et problem her når vi har gjester.

Denne uken pyntet jeg endelig opp med noen av varene i nettbutikken, og jeg storkoser meg for hver ting som får sin plass.

De nye putene våre fra Børscompaniet var 100 ganger finere i virkeligheten enn jeg turte å se for meg. Jeg er blitt ganske så “sær” på hvordan ting jeg liker å fornye til, men disse var rett og slett ikke mulig å avstå fra.

Velour putene er silkemyke og fluffy, rolige på fargen og delikate sammen.

Creme finnes HER, Grå/ beige finnes HER. 

De lekre nye glass lysestakene har også funne sin plass og finnes HER.

Jeg skal nok klare å klikke meg innom med litt mer her inne i løpet av helgen, men inntil vi sees her inne igjen så ønsker jeg dere en fantastisk dag!

0 kommentarer

Siste innlegg