I høstens vakre farger!

God kveld i stua!

 

REKLAME//

Selv om jeg elsker sommer, sol, varme og lange lyse kvelder, så er høstens fantastiske fargeprakt noe helt for seg selv. Skogens trær ikler seg sin fineste fargeprakt. Det grønne er byttet ut med brunt ,rødt, gult og oransje i de vakreste fargenyanser. I dag tok jeg for meg de brune brikkene og putene for å skape den samme varme og lune stemningen inne.

Brikkene finner du HER 

Serviettring finner du HER

Telysglass sett finner du HER

Det å blande inn gull i ulike nyanser passer perfekt med det brune, og med en nydelig blomsterbukett i høstens farger så føler jeg at jeg klarte å skape litt lun høststemning inne.

Putetrekkene vi har er så geniale. De har ulike mønster /draperinger på ene siden, og en glatt finish på baksiden. Da kan man enten blande de ulike strukturene, eller ha noen med struktur og noen glatte. Eller bare glatte om man ønsker å gi et enkelt og stilrent uttrykk. Denne gangen blandet jeg to brune putetrekk med ulike mønstre/draperinger, og et nydelig cremefarget. Det ble et lunt og delikat resultat syns jeg.

Her er putetrekkene:

Denne modellen finner HER

Denne modellen finnes HER

Og denne flotte modellen finnes HER

Til borddekkingen benyttet jeg meg av Ubah lykten i størrelse medium , jeg satt en Espen Potte oppi, den passet akkurat, og vipps var lykten blitt til en vakker vase. For å holde den varme stilen, så brukte jeg Telys glass-settet med gullkant, og de er så utrolig fine. Vanskelig å få fram hvor fine de faktisk er.

Ubah lyktene kan kjøpes HER

Det nydelige serviset er fra bobbleserien til Mateus i fargen sand. Vi er blitt forhandler for dette unikt vakre serviset, og håper vi skal få lagt det ut i nettbutikken i løpet av november. Designeren av dette serviset heter Teresa Mateus Lundahl og kommer fra Sverige, men serviset blir produsert i Portugal. Interessen for dette serviset har tatt av i Sverige og det er på god vei til å gjøre det samme her i Norge. Derfor er det litt ventetid på bestillingen vi har gjort, men dere kan glede dere, dette er så vakkert og finnes i 4 ulike serier, og en uendelig mange farger. Man kan kombinere de ulike seriene, og ikke minst mikse og matche med farger.

Jeg valgte å bruke kuleserviettringene i gull, og serviettene er egentlig noen dekkebrikker fra Nille. Det gjelder å bruke det man har.

Fat kan kjøpes HER

Toni lysestakene kan kjøpes HER

Disse vakre glasskrukkene selges som sett og kan kjøpes idag med -15% rabatt HER

Det sorte fatet kan man bruke til alt mulig. Denne gangen satte jeg det nye krukkesettet i rutete krystall og noen Toni lysestaker i gull på det, fylte krukkene med den farlig gode Ferrero Rocher sjokoladen. Selv om de er veldig gode, så skal jeg vel innrømme at det var fargen som gjorde at jeg valgte nettopp de. Sånn er det i interiørverden, utseende før smaken.

Syns jeg fikk til et delikat, lunt og varmt uttrykk, og det sitter langt inne å fjerne dette igjen, for det er så pent…. syns jeg selv da, og håper selvfølgelig at dere gjør det også. Måtte ta fram “strengestemmen” her hjemme, for det minka brått på sjokoladen i krukkene.. ha ha!

Hadde jeg kommet igang litt tidligere i dag, så hadde jeg henta inn noen kvister med blader i de flotte høstfargene, men det gjorde jeg ikke, så det får bli en annen gang.

Håper dere nyter kvelden med tente lys og noe godt i glasset, være seg det er Pepsi Max eller vin, og bare slapper av og lader batteriene. Fredag er min min absolutte favorittdag, nå kan jeg glede meg til kos med ungene i helgen, og litt jobb inni mellom.

Vi skrives!

0 kommentarer

Siste innlegg