I ny drakt og nyheter i nettbutikken!

//Reklame

Hei og god kveld i stua. Brått var de varme dagene over, det var en skikkelig nedtur, men forhåpentlig er varmen snart tilbake. Det var så deilig og ikke måtte kle på hverken meg selv eller ungene masse klær for å gå ut. Ungene kunne bare gå ut og inn som de ville, rett og slett litt hverdagsluksus!

Det har vært litt stille fra oss i Ministjerner en stund, og det skyldes rett og slett at nettbutikken har fått et helt nytt design på en ny plattform, og med nye og bedre betalingsløsninger. Vi er så stolte og fornøyde, og håper dere er enige med oss. Siden er mer oversiktlig og lettere å manøvrere på. Designet gjør hele nettbutikken mer delikat, og det er jo viktig for oss og dere som er interessert i interiør!

Vi ble for en tid siden utsatt for et forsøk på å ødelegge for nettbutikken vår, men vi er ikke de som legger oss ned og gir opp av den grunn, tvert i mot. Vi bretter opp ermene og går på med friskt mot. Det er i motbakkene det går oppover. Vi har jobbet så hardt siden vi startet opp, og det har vi tenkt til å fortsette med. Dessuten er det aldri så galt at det ikke er godt for noe, nettbutikken er blitt så mye bedre med mer stabile og gode løsninger. Så vi må nesten bare si takk for sparket i baken, da fikk vi oppgradert oss litt før tidsskjema.

Med våren i full anmarsj med sol, varme og lyse kvelder, så betyr det også at vi kan begynne å ordne ute. Jeg ser at mange er i full gang, og det kryr av inspirasjon på IG for tiden. Vi har også begynt så smått ute, fått plantet litt i potter og vasket utemøbler, så nå klør jeg i fingrene etter å starte på små og store prosjekter. Det er bare å følge med framover.

Med en nettbutikk i ny drakt kan vi også by på noen flotte nyheter. Wood-serien er en serie av produkter som gir deg det lille ekstra på kjøkkenet. Det varme myke treet gir kjøkkenet litt karakter, enten det er ute eller inne. Jeg er helt forelska rett og slett. Bollene kommer i tre størrelser, og serien består av to ulike fjøler, samt et trefat med bein. Det beste med denne serien er at både boller og fat/fjøler er like fint som pynt/dekor på kjøkkenbenken som til bruk, blir glad inni meg av sånne produkter jeg rett og slett. Håper dere liker denne serien like godt som meg.

Wood serien finner dere HER.

Vi har selvfølgelig også et stort utvalg av puter til å pynte opp uterommet med, enten man vil ha blåtoner som Foggy Blue eller Golden Honey som er min favoritt. Vi har jo masse annet fint, men de er mine favoritter akkurat nå.

Putene våre finnes HER

Håper du har lyst til å klikke deg inn å sjekke ut nettbutikken i sin nye drakt, og kanskje klikke deg hjem noe fint!

 

I mens mine kjære lesere, hold avstand og stay safe!

0 kommentarer

Siste innlegg