Inspirert av naturen!

// Reklame

Store deler av min hverdag dreier seg om det store husprosjektet i Skjærviken. Slik ståa er akkurat nå, så skjer det ikke så mye som gir så synlige resultater. Snekkeren holder på i 2. etasje, og det blir sparklet og pusset i hele 1. etasje, men vi venter på taklistene nede, slik at malerne kan få sparklet og malt disse, samt lagt akryl mellom list og tak før siste strøk tas på taket.

Mens vi venter på leveranser på gulv, kjøkken, dører etc. så vil jeg gjerne få presentere mine flotte samarbeidspartnere. La de få skinne litt hver for seg.

Som jeg nevnte i forrige blogginnlegg så møtte vi på en kjempeutfordring i forbindelse med gulvene. Da vi fikk beskjed om at gulvene var ødelagt av barkbiller og forsinkelsene dette medførte satt oss i en situasjon vi ikke hadde regnet med. Da startet en nesten panisk leting etter ny leverandør, fordi jeg visste at det allerede var lange leveringstider, og at det kunne bli vanskelig å få tak i såpass store mengder. I tillegg skulle de brede gulvene i 2. etasje matche med fiskebensparketten i 1. etasje, og jeg hadde ikke lyst til å velge to ulike typer gulv. Vi ville ha samme parkett med samme overflatebehandling i begge etasjer (enstavs og fiskeben), slik som de vi skulle hatt til å begynne med.

Vi var i Oslo for et møte med Sigdal Vika og innom Lovehandles, og stoppet for en lunsj på Skøyen mellom møtene. Der så godt som gikk jeg rett fra parkeringen, over gangfeltet og rett på Skógr. I et råfint murbygg kom jeg rett inn i gulvhimmelen, og traff verdens hyggeligste selger, Rikke. Hun tok i mot oss med åpne armer og viste oss litt av det de hadde å by på i forhold til det vi var ute etter. Her kan man få akkurat hva man måtte ønske. De har alle typer bredder og mønstervarianter, og alle gulv kan fåes i 80 ulike ferdigbehandlede overflater. Så her er det ikke mulig og ikke finne et gulv du vil elske. De har i tillegg gulvlister og overgangslister i like mange overflatebehandlinger dersom man ønsker den perfekte helhet.

Skógr sin visjon er at de skal levere der “vanlige” butikker ikke lenger strekker til. Det er nettopp den følelsen vi fikk da vi fikk presentert deres store utvalg. Her var det bare å komme med et ønske, og så fikk man det oppfylt. Etter timesvis med googling og leting på nett etter gulv, så har jeg erfart at det ikke er enkelt å finne gulv med ulike bredder og mønster med samme overflate/finish.

Som nevnt tidligere så møtte vi Rikke som er selger hos Skógr, og som jeg vil påstå er helt unik på kundebehandling. Hun er like opptatt som deg som kunde med å finne det perfekte gulvet. Hun har massevis av kunnskap og gir seg ikke før du er 100% fornøyd. Hun er helt rå på å følge opp prosjekter, og holder alle frister og avtaler til punkt og prikke. Man føler seg viktig og sett fra man kommer inn døra til man går igjen.

Skógr har showroom både i Drammensveien 130, midt i designdistriktet på Skøyen i Oslo, og i Totlandsvegen på Midtun i Bergen. Jeg anbefaler alle som er ute etter et tregulv til å ta turen innom, du vil garantert ikke bli skuffet eller angre for turen dit. Det er vel anvendt tid om man vil finne det perfekte kvalitetsdrømmegulvet.

Er du interessert i min hjelp til å finne drømmegulvet, har jeg også muligheten til å avtale et møte i butikken med Rikke (gjelder butikken i Oslo) etter stengetid, om det skulle være vanskelig å få tid innenfor ordinær åpningstid. Så det er ingen tvil om at Skógr er villig til å strekke seg langt for kundene sine. Jeg vil selvfølgelig også hjelpe deg med å få et supert tilbud!

Skógr selger høykvalitetsgulv fra Timberwise som blir produsert i Finland. Gulvene er laget spesielt for det nordiske klimaet, og  bygger på nøye utvalgte råvarer og enestående produksjonsteknologi og erfaring.


Ti gode grunner til å velge gulv fra Timberwise:

*produsert i Finland, som er synonymt med design, kvalitet og håndverk.

* Alle gulvene fra Timberwise er utslippsfrie produkter. Det vil si at de ikke er tilsatt formaldehyder (gasser) og som bidrar til bedre klima og lavere fare for allergier og astma.

* Gulvene er miljøvennlige da det ikke brukes treslag som er utrydningstruet, og de følger Norsk PEFC skogstandard.

* Trelagsstrukturen i gulvene med marin bjørk kryssfinerkjerne sikrer et robust gulv som er et bedre lydisolerende gulv, og har en bedre motstand mot fukt.

*Gulvene er laget av ekte tre. Europeisk eik, ask og lerk, og finsk furu.

*Gulvene har et fantastisk utseende, og man kan velge fire ulike bredder.

*Man kan velge ulike overflater og fargebehandlinger , ulike typer lakk og voks, slik at gulvet får et personlig preg og tåler mye.

*Timberwise sitt WiseLoc system gjør det enkelt å legge gulvet. Det sparer tid og kostnader i forbindelse med leggingen.

*Limfugene er holdbare. De er til og med testet for varighet ved å koke prøver av gulv i vann!

* Gulvet egner seg godt til å legge på gulvvarme.


I tillegg tilbyr de kundene å lagre gulv i tre måneder gratis. Hvor fantastisk er ikke det? Da kan man bestille de i god tid, men slippe å ha de liggende i veien under bygge- eller renoveringsprosessen. Det sikrer også at man har gulvene når man trenger de. De fleste har nok erfart at det ikke alltid er like lett å planlegge akkurat når det er klart for å legge gulv, eller at det oppstår forsinkelser i løpet av prosessen. Så dette er et vanvittig bra tilbud til kundene, og er et stort pluss synes jeg.

Jeg gleder meg sånn til gulvene kommer og vi får se de ferdig lagt i huset, jeg vet at det blir så utrolig bra. Et lekkert hus som dette krever det beste av det beste, og gulvene fra Timberwise er akkurat det, det beste av det beste.

Som nevnt lenger opp i teksten så selger de ikke bare parkett og tregulv hos Skògr, de har også et stort utvalg i fliser og naturstein, og det kommer et eget innlegg på det senere.

Gå gjerne inn på nettsiden deres www.skogr.no og sjekk ut det store utvalget på gulv, la dere inspirere og drøm dere bort,

så snakkes vi!

 

0 kommentarer

Siste innlegg