kos i hverdagen.

Reklame//

Hei og hopp du fine tirsdag! 

Her har dagen i dag stort sett gått til å få lagt opp løpet for uken og bilder til dere. Dagene har et tempo som bare går i en rekord fart! Jeg forstår ikke hvordan det er mulig, men sånn er det kanskje når man har mye å gjøre?

Denne uken prøver jeg å hente frem litt motivasjon og kreativitet, nyåret har sikkert vært skikkelig kjipt for flere enn meg. Jeg har hatt stang ut hele tiden, så nå HÅPER jeg at ting jeg blir lovet blir holdt og at jeg får brukt tiden min på å være kreativ fremfor å være “grinete” og masete. Uff, det skal ikke bare være lett, men til tross for mye stang ut har jeg masse å glede meg over som jeg koser meg med om dagen også! Bare så det er sagt er jeg ikke født med gullhår i stumpen, haha..

Vel, her hjemme har jeg idag dekket bordet litt ekstra koselig, jeg synes det er veldig viktig å sette pris på hver dag til tross for alt som stopper opp og skjer rundt om i verden i disse tider. Det å kjøpe noen blomster, tenne noen lys, bake kaker ( ikke de på bildet) samt lage deilig middag er noe jeg syne er veldig koselig ! Vi er jo stort sett bare hjemme uansett, så hvorfor kan vi ikke gjøre det litt ekstra trivelig og fint i samme slengen ?

På bordet har jeg dekket med Toni lysestaker, disse er helt suveren, de kommer i sett av to ( liten og stor) og er super fine og dekke bord og dekorfat med. Disse koster nå med 15%  kun 93,- kr   og finnes også i gull. Du finner de HER .

Rundt settfat HER.

De små dekor vasene jeg har brukt finnes HER. Disse er super fine å bruke når du skal ta vare på for eks en avskåret rose som ikke er død fra en større bukett, eller for å supplere med på et bord eller dekorfat. De er like fine uansett og du kan gjøre de enten søtere eller røffere alt etter hvordan blomster du velger å benytte i. Disse kommer i sett av 3 og koster kun 198,- disse finner du HER. 

Den lekre bollen har jeg valgt å bruke som en røff vase, men den er også råtøffe og servere salat i eller godis! Litt utenom det vanlige. Denne kommer i sett av to og finnes HER.

Sett glass HER fiskeservise HER. 

Spisebrikke flettet HER.

Jeg håper tirsdagen deres blir fin og at dere gjør det beste ut av dagen! Vi skrives!

0 kommentarer

Siste innlegg