Kos med familien.

Reklame//

Hei på dere, igjen! Snøen ligger ennå, og det er så koselig å se ! Tenk om vi er heldige og får beholde den en stund, det hadde vært moro det!

Jeg satt til 01:30 og jobbet i  går, det er ikke bare bare å rekke alt man vil på 24 timer,man setter seg et mål, men så går dagen bare for fort! Vi klarte å forsove oss litt i dag også, typisk min flaks, så da ble jeg brått litt bak skjema før dagen hadde startet. Det skjer jammen ikke ofte, men skjer det så skjer det når man IKKE har tid til det.

Etter å ha stressa rundt kom jeg meg hjem og fikk startet med oppgavene mine. Jeg elsker denne tiden på året, nyheter står for tur, lysere tider og generelt et friskt nytt pust følger med et nytt år, det er det beste!

Jeg pakket ned julepynten 30.12, og småtteriet som var igjen til over nyttårsaften ble pakket bort 1.nyttårsdag. Det var så deilig. Huset føltes større med en gang, og ikke minst lysere, og lysten på å få stylet med nyheter meldte seg umiddelbart!

Trebrettet mitt fra Ministjerner brukte jeg til lys og dekor i hele desember, nå bruker jeg det stort sett kun til servering- og er det ikke lekkert ? Det å ha ting man kan endre og bruke på ulike måter er det best jeg vet!

Selv om det er covid-19 tider med så og si null sosialt samvær med andre enn de man bor sammen med, prøver jeg å gjøre det litt ekstra koselig for oss som bor her. Jobben settes på pause noen timer når Victor kommer hjem fra barnehagen, og i dag tenkte jeg å overraske både han og Kim med dette kakefatet etter vi har spist middag. Regner med at jeg blir passe populær da. De nye Liberty skålene fra Mille Moi er superfine. De finnes i mange ulike størrelser og varianter, og kan brukes til det meste. Alt fra godteskål til tilbehøret til tacoen, suppeskåler etc. De aller minste er fine til maldonsalt, oliven, olje med hvitløk til dip til f.eks foccacia´n. Sjekk ut utvalget i nettbutikken.

Trebrettet finner dere  stor HER.  

Liten HER

Liberty boller som på bildet finner dere HER

Oline lysestaker HER Glass HER 

Vel, jeg elsker dette brettet, og det er like lekkert til dekor som servering – et musthave for meg!

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken og at dagen har vært god med dere! Vi skrives mer seinere!

0 kommentarer

Siste innlegg