Kun for å inspirere.

Long time no see.

Ja, god 10.september, ny måned er igang og her sitter jeg og har åpnet opp macen min igjen.

Jeg gikk i sommer ut med at jeg la ned Villapaprika og at jeg ikke hadde tenkt til å starte med blogging igjen. Etter mange år som en offentlig blogger der jeg har latt lesere være med på reisen igjennom livet mitt på godt og vondt ble ønsket å avslutte et faktum. Det å dele av seg selv og sitt nærmeste til folk som ikke vet mer om oss enn det de leser eller hører ble en for stor kamp for meg å ta. Jeg klarte det ikke rett og slett.

Som person har jeg en enorm glede av å skape ting, om det så er snakk om bittesmå dekorasjoner til større prosjekter. Nettopp her kom savnet etter bloggen litt tilbake. Det å kun dele noen få bilder på Instagram ble og er ikke like morsomt, for er det en ting en blogg skal ha er det nemlig muligheten til å vise, dele og det å få frem ting litt bedre.

Livet mitt med familien min er et avsluttet kapitel for meg å dele detaljer fra, men ting jeg styrer med som også kan inspirere med er noe jeg ønsker å bygge, dele og vise frem her inne. Så hvorfor ikke gjøre det jeg burde ha gjort for mange år siden ? Nemlig starte en blogg hvor mine kreative sider er hva som deles? Når mange nå legger ned bloggene sine, føler jeg at jeg har en del i meg som fremdeles ønsker å tviholde bittelitt lenger på denne plattformen. Jeg har ingen mål eller ønske om å bli størst, mest lest eller mest sett, men heller en drøm om å være til inspirasjon for dem som liker det jeg styrer med. Hvor ofte og mye får tiden vise, men per idag skal jeg legge ned den innsatsen jeg har følt jeg har sløst tidligere.

Hus og hjem blir aldri kjedelig, og vi nordmenn er rå på å være i bevegelse. Vi endrer fokus etter hvor vi er og skaper noe nytt i hver årstid – en av de FINE godene i Norge ! Årstidene.

Bakst og mat blir vi aldri utlærte på og aldri for gode til, og er det en ting jeg synes er skikkelig stas så er det gode matretter og deilig bakst. Med seks epletrær i hagen har jeg endelig nok epler rundt meg for å bake masse eplekaker i årene fremover ! -En liten lykke for meg som elsker epler.

Strikking: Her er jeg ennå ganske så fersk, men jeg har fått en enorm glede for å skape og sette sammen deilige strikka plagg. Jeg har på to måneder strikket 6 gensere og en kjole, og det blir bare mer og mer stas!

Mote og outfits er jeg ekstremt glad i, det å sette sammen antrekk blir aldri kjedelig, så her kan jeg garantert også ha noe å komme med..

Som dere nå sikkert forstår, det er mye å dele, vise og inspirere med og kun fantasien kan sette grenser for hvor langt man kan strekke seg for noe nytt.

Jeg er tilbake, ikke som før, men jeg håper likevel jeg har evnen i meg til å kunne klare å inspirere dere som vil lese og følge denne bloggen.

Innleggene vil komme i rykk og napp, navnet vil endres ( jeg venter på at dette skal bli godkjent) , men inntil det er på plass har jeg mitt “gamle” navn slik at jeg slipper å bytte plattform frem og tilbake.

0 kommentarer

Siste innlegg