Lagersalg!

//Reklame

 

Håper dere alle nyter fine sommerdager enten du har ferie, har hatt ferie, eller venter på at ferien skal starte. Jeg elsker uansett sommeren.Det er så deilig når ungene kan gå ut og inn uten at de må av og på med masse klær. Om sola ikke skinner hver eneste dag, eller fra morra til kveld, så senker man skuldrene når ungene har ferie og skole og frtidsaktiviteter ikke skal følges opp, og vi kan ta ting på sparket.

Om sommeren er det også masse salg, og jeg elsker å gjøre gode kjøp på salg, være seg det er ting ungene trenger, ikke trenger men har veldig lyst på, eller det er ting vi trenger her hjemme. Jeg liker også å tenke fram i tid. Snart er skole og barnehage i gang igjen, og etter sommeren er det lite av det som hang i barnehagen av skift som passer. Dessuten er det igjen tid for bursdager, så hvorfor ikke “hamstre” litt på salg? Har til og med gjort kupp til fine julepresanger…

 

 

 

Flotte tilbud på mange av putetrekkene nå. Ta en titt HER

 

Nydelig sett av 3 som er satt fra 699,- til kun 299,- . Kan bestilles HER

Kjempe flotte lysestake sett satt ned til kun 49,- kroner. Kan kjøpes HER

 

Vakkert lysglass satt ned fra 119 til 59,- kroner. Kan kjøpes HER

Lekre marmor vaser på salg! Kan kjøpes HER

 

Sjekk disse flotte keramikk vasene? Satt ned til en knall pris! Kan kjøpes HER

Nettbutikken vår er intet unntak. Vi har salg på masse fine varer, og dere kan virkelig gjøre noen gode kupp. Tenk borddekking, venninnegaver, vertinnegaver, pynt opp både inne og uteplassen. Hårstrikker, hårbøyler, smykkeskrin og scrunchies er jo perfekte til barnebursdager. Enkle armbånd som passer til alt. Silkelisser til å piffe opp skoa/bootsene dine med… Vi har til og med noen få vesker igjen, og ikke minst “gullkjeder” som du kan style opp en enkel veske med, da får den en helt ny look.

Selv om det er varme dager og kvelder nå, så sniker kaldere dager og kvelder seg på oss før vi ønsker det. Sjekk ut de superfine skjerfene våre, og ikke minst halsene, de kan være gode en litt kald kveld på sjøen for eksempel… Det er lov å tenke julegaver, selv om de handles i juli (juligaver)..

Produktene over her er satt ned til en kjempe pris. Ta en titt HER

Ta deg en titt å se om du kan klikke deg hjem noen kupp!

Ønsker dere alle en fortsatt god sommer!

0 kommentarer

Siste innlegg