Levende lys og lekkert interiør.

Reklame //

God Lillelørdag, Denne uken har virkelig hatt rekordfart på dagene så langt, jeg fatter ikke hvor timene blir av ?

Idag har været her hjemme vært skikkelig grått, så lysten på å gå ut døren fritser ikke. Igår jobbet jeg til klokken 01:00 og jeg føler jeg ikke har våknet helt pga været ute idag. Imorgen går turen til sørlandet for å besøke et par leverandører og for å få med enda litt med snacks til lageret! Gjett om jeg gleder meg! Det er så morsomt å se ting komme på plass nå, selv om jeg kunne vridd hodet av de som har ordnet med transporten fra Kina, den har ikke vært som lovet. Endelig har ting begynt å nærme seg fra den kanten av verden også, men det er som folk sier – ALT TAR MER TID NÅ OM DAGEN… Jeg gleder meg som en unge til alt kommer, for jeg synes det blir mer personlig og “ekte” når man kan fysisk style varer i miljøer som man ønsker selv.

Idag fikk den nye vasen blomster i seg, og den er altså så nydelig! Dekorativ og delikat, og noe jeg ikke har sett for mye av andre plasser! Jeg bare ELSKER den og den nye runde lysestaken i samme serie!

Vasen er på lager nå  (endelig) og kan bestilles HER.

 

Jeg kan ikke annet enn å bli glad når litt stæsj skaper et så godt, lunt og lekkert preg!

Rund lysestake med 6-lys finnes HER.

Nå begynner alt å henge mer og mer sammen her hjemme, og det begynner å bli nokså hjemmekoselig ! Levende lys, friske blomster og nytt interiør – perfekt i et hvert hjem!

Her hjemme står huset halvveis på hodet og bager må snart pakkes!  Jeg ønsker dere alle en deilig dag!

0 kommentarer

Siste innlegg