Magiske barnerom!

Reklame//

Mitt beste tips for å skape magiske barnerom er å bruke supersøte wallstickers. De er enkle å feste på veggen, en dør, skapdør, seng, speil, eller hva det måtte være. Det beste med wallstickers er at de enkelt kan fjernes uten å sette merker om barnet har “vokst fra” temaet, eller om man rett og slett er lei de og vil gjøre forandringer på barnerommet. Man kan også enkelt flytte på de om man ønsker det. Jeg synes personlig at wallstickers rett og slett er sjarmerende!

kanin wallstickers HER, ballong wallstickers HER.
Wallstickers gir barnerommet et personlig preg, og ikke minst glede til den som bor der. Her i huset har vi en som elsker dinosauruser over alt på denne jord, og han ble veldig så fornøyd da vi satte en dinosaurus wallsticker på veggen ved senga hans. Tror faktisk det siste han tenker på om kvelden er dinosauruser, og det er også det første han tenker på om morgenen. Han er en liten raring han lillemann vår. Ingen lager “dinosaurusbrøl” som han.


Dino wallstickers HER

Vi har wallstickers med mange temaer i vårt sortiment. Alt fra enhjørninger til søte kaniner, ballerinaer, svaner, eksotiske dyr og gaming tema.

Se bare disse søte figurene på skapdøren og ikke minst ballongwallstickersen på veggen, i et allerede søtt prinsesserom syns jeg disse er prikken over i´n. Må samtidig si at tekstiler gjør mye selv i et barnerom. Ingenting er vel som å krype opp i en haug med deilige puter og lese i en bok eller se en film. Så sjekk også ut vårt store utvalg i putetrekk i søte pastellfarger som passer perfekt i et prinsesserom.


Putetrekk «diamant» mønster HER.

Putetrekk lys rosa trekk HER .

Har man et barn som elsker enhjørninger for eksempel, så blir det garantert suksess med en enhjørningwallsticker.

Her er det bare å finne den som passer ditt barn, eller la barnet finne en selv. Vi kan garantere at det vil gi et magisk barnerom!

Sortimentet vårt finner du HER.

0 kommentarer

Siste innlegg