Mine favoritter

Reklame//
God torsdag!
Her sitter jeg i skrivende stund på vei til Sørlandet, været er grått og vått… Tidenes flotteste vær, enda godt vi skal tilbringe mye tid inne på hytten og litt kos også. Personlig elsker jeg hytteturer i vær som dette, fordi det er en egen kos med stemningen det gir.
Vel, nok om det…

Jeg er super gira og gleder meg maks til å hilse på et par av våre leverandører, samt se litt av det vi skal bestille foran meg før vi skal bestille det.

I går delte jeg noen nyheter med dere, og idag blir det ikke mindre av nettopp det- deling.

Vasen jeg delte med dere i går er en av mine favoritter denne høsten, jeg forelsket meg i den når jeg så den, og synes den var noe «nytt». Til jul kan den jo pyntes med tulipaner og grønt, samt noen av de rå fine  julekulene vi er ventet inn i midten . Vi får samme i adventsstake også, den også gleder jeg meg til å vise dere, for planene er såååå mange.

Vasen finnes HER

Planene hjemme er mange, med tanke på alt som kommer inn og har flyttet inn. Igår var jeg faktisk en smule stolt når jeg stod å så på den nymalte spisestuen vår med så mye pent, det er jo ingen hemmelighet at det er ekstremt stas og kunne style rundt med så god plass. Vi er jo heller ikke akkurat få som bor under taket så ja, hver cm med god plass er høyt elsket og beundret.

Et par andre soleklare favoritter er disse lyktene!

Store glasslykter i en helt nydelig blåfarge. Disse lyktene er for de som har lyst på noe som ruver litt og synes godt.
Lyktene finnes HER

Ønsker du lykter som er litt mindre, men samtidig store er disse garantert noe. Disse lyktene har litt sotet glass og med en metallhank som gjør den litt røffere i modellen.

Denne lykten finnes HER

Vel, dette var noen av mine favoritter akkurat nå, mer kommer. Ha en deilig torsdag.

 

0 kommentarer

Siste innlegg