Noen favoritter.

Reklame:

God mandag godtfolk, har dere hatt en fin start på uken og lagt en god helg bak dere? Det har jeg.

 I dag startet jeg dagen med en tur på lageret, deretter gikk turen hjem for litt styling. Det er ingen hemmelighet at jeg ELSKER alt vi selger, og det å få vist frem nyhetene i alle de ulike miljøene jeg har sett for meg, er ikke gjort på en dag eller tre for den saks skyld. Det tar så mye mer tid enn dere tror.

I dag dekket jeg to bord, nesten like, men forskjellige likevel. Det skal ikke så mye til for å forandre helheten.

På det første bordet har jeg brukt en bordløper som dekkebrikke, tøft ikke sant? Det og kunne bruke produktet til mer enn bare én ting er noe jeg elsker. Disse bordløperne har jeg valgt i fargen gullbrun, en farge som er både røff og lun, veldig delikat og den passer perfekt til vårt nye servise fra Mateus.

Jeg storkoser meg alltid når jeg dekker bord, det har jeg sikkert sagt før også. Haha.. Alt som jeg kan dille og dalle litt ekstra med er stor stas!

Forrige uke fikk vi inn noen råfine girlandere, og disse er ikke bare fine å henge opp, men kjempe fine å bruke til bordpynting, eller når man skal dekorere et fat. Innimellom den grønne frodige girlanderen, har jeg pyntet med noen lekre Toni lysestaker i sølv. Disse selger vi i sett av to ( en stor og liten) til kun kr 109,-  Som vase har jeg brukt bolle på stett, disse kan man bruke til så å si alt, perfekt!

 

Disse bollene på stett koster “kun” 89,-  pr stk.

Jeg mener, se på disse da. Finnes HER.  

Toni lysestaker sølv finnes HER. 

Se på disse vakre lysestakene i gull, sammen med Toni lysestake i gull og sølv kan man enkelt danne et lekkert spill ved å velge lysestaker i ulike høyder. Finnes HER , gull lysestake i Toni finnes HER 

Spisebrikke HER, Glass HER 

Det lekre Mateusserviset selger vi HER.

 

Håper jeg har inspirert deg til å dekke et fint bord. Alltid gøy å bruke noe gammelt og noe nytt. Bare fantasien som kan stoppe deg. Bruk en bolle som vase, eller et glass som lysestake, eller motsatt. Da blir gamle ting som nye.

Ha en kreativ mandag, og tag meg gjerne når du har dekket et bord, så er det kanskje du som inspirerer meg.

Mandagsklem fra meg på avstand, og stay safe alle sammen!

0 kommentarer

Siste innlegg