Ny og fresh loftstue!

// REKLAME

Først og fremst vil jeg ønske dere alle et godt nytt år. Det føles likevel litt rart å skrive dette i kjølvannet av den grusomme tragedien som har rammet familiene og innbyggerne i Gjerdrum.

2021 som skulle bli et bedre år i forhold til corona-19, og som bare kunne bli bedre enn annerledesåret 2020, føles ikke sånn akkurat nå. Mine tanker går til de som har mistet en eller flere av sine kjære, for de vil livet aldri bli det samme. Håper inderlig at alle blir funnet.

 

Nå er siste rest av jul ryddet ut i hele huset. Det er så koselig og lunt når man har pyntet til jul, men du verden så deilig det er å få den ut når jula først er over. Tror flere kan kjenne seg igjen i nettopp det.

Jeg har brukt kvelden i går og dagen i dag på å gjøre loftstuen fresh og fin. Ny lysestake i gull til kubbelys på veggen, og et nytt bilde i jordtoner med innslag av gull, ble rett og slett kjempefint, og prikken over i´n i loftstua. Jeg har ikke fått ordnet ordentlig i loftstua etter vi flyttet inn i august, den har blitt nedprioritert, så det var deilig og endelig ta tak i det. Jeg liker jo ha ting på stell, og det har “plaget” meg at det har sett litt sånn halvveis ut. Det å ha en loftstue er så deilig når man har litt større barn i huset som har venner på besøk, da slipper de å sitte i sengene på romma sine, og kan ha litt privatliv fra de minste, om dere skjønner hva jeg mener. Vi liker best å være alle sammen sammen, men med fotballfrelste i huset er det også veldig kjekt at vi som ikke er så fotballfrelste kan slippe å se på fotball, særlig når en fotballkamp føles som å se maling tørke.. ha ha.. eller?… jeg liker jo i og for seg å se maling tørke, det betyr jo at noe er nymalt…  det føles som å sitte på et venteværelse hos legen som alltid er forsinka.

Jeg elsker å blande shiny og matte tekstiler. Putetrekkene i sofaene er hovedsakelig en lett blanding av matte og shiny 60×60 puter, og som det lille ekstra har jeg brukt sweet drops putetrekkene fra Mille Moi. De er både søte og elegante syns jeg. Frynsene gjør det lille ekstra.

Putetrekkene finner dere HER

 Gull lysglassene selges som sett av 2 til kun 189,- kroner, de kan kjøpes HER. De største lyktene finner dere HER.

Vegglykten kan kjøpes HER . Lerretsbilde er satt ned -50% og kan kjøpes HER

Glassbordene er også snart å finne i nettbutikken. De gir et lyst og elegant preg, og de har vært en av mine favoritter i lang tid. De er “lette” og lyse, og dominerer ikke i rommet. Man kan heller velge hvilket uttrykk man vil ha med det man pynter bordet med. Jeg har brukt et trefat som en start  og satt to flotte lykter i gull,to mindre t-lyslykter i gull og to enkle lysestaker til kronelys (minner litt om Georg Jensen sine), samt noen søte småvaser. Småvasene er perfekte til å sette en enkel rose i. Ofte har man en rosebukett der noen av rosene blir visne, mens andre er like fine. da forlenger man tiden man har glede av rosene på, og ikke minst så er det dekorativt.

Putene under bordet er i en nydelig brunfarge. Den har mønster på den ene siden, men glatt på den andre. Det er som man har to ulike puter i en og samme. Man kan ha flere i samme farge sammen, men vise den blanke siden på noen, og den mønstrete på andre. Det gir et fint spill.

Disse vakre brune velour putetrekkene finner dere HER

 

På det minste av glassbordene så har jeg brukt de samme t-lyslyktene som på fatet, men i en større størrelse. Husk at slike t-lyslykter også fint kan brukes som vaser. De fleste lykter egner seg like bra som vaser som lykter. Dersom de ikke er tette så kan man bare sette et glass eller en mindre vase inni. Det blir som å få noe nytt om man forandrer bruken.

I dag har jeg virkelig hatt ånden over meg. Jeg våknet med en godfølelse og masse energi. Vi har så mye fint i nettbutikken, og jeg vil så gjerne at dere skal få inspirasjon, og at jeg kanskje kan gi dere noen ideer til hvordan dere kan bruke noe dere har og blande det med litt nytt. Dessuten er det så mye av det vi har som ikke kommer riktig fram på bildene i nettbutikken. Dere som liker å ta bilder av et fint bord du har dekket, eller en stue du synes har blitt fin og som du vil dele med andre, hvorfor blir det aldri like fint på bilde som det vi ser?? Altså stemningen/ varmen? Spesielt på den tiden av året som det er mørkt selvfølgelig. Jeg håper likevel at jeg får til å gi dere en godfølelse av rommet med mine bilder.

Vi har også masse accesoarer i nettbutikken som jeg vil bruke tid på å vise dere, blant annet skjerf og vesker, så dere har noe å glede dere til.

Husk å holde avstand og stay safe. Det er viktig at vi alle deltar på dugnaden nå, og følger alle retningslinjer!

Vi ses i morgen!

 

0 kommentarer

Siste innlegg