Nyheter i hjemmet

Reklame//

Hei og hopp kjære mandag! Her har dagene gått i ett siden jeg tok helg, lite helg på meg denne gangen, med noe unntak så klart.

Idag har vi hatt en bursdagsperson i huset og det har blitt feiret med god mat og kos her hjemme! Det enkle er ofte det beste. Er det ikke det man sier ?  Sant skal sies at jeg har ikke tid til annet, så her må man nyte det man klarer å ordne selv.

Jeg glemte jo helt å vise dere de rålekre sorte lysfat/ dekketallerken i tre som nå ligger i nettbutikken for salg. Disse er rett og slett ” to die for” . Disse kan man style litt etter eget ønske, til alt fra ost-kjeks, spekemat, lysfat, dekketallerken eller som et underlag til en lekker kake. Her er det bare fantasien som kan stoppe deg, mulighetene er utallige.

Jeg pyntet bordet enkelt denne gange, og jeg føler disse gjorde hele bordet, bare se så lekre de er. Det er jo morsomt med alt som ikke er slik som alle andre har og som skiller seg litt ut, til tross for sin enkelhet. Jeg ha også brukt spisebrikkene i Creme, disse brikkene har blitt min soleklare favoritt!

Dekktallerken finnes HER.

Dekkbrikke finnes HER. 

Glasskrukke HER, Lysestake HER, Serviett ringeri sølv HER

Imorgen blir en ny dag og jeg skal absolutt prøve å klikke meg inn litt tidligere! Ha en deilig mandagskveld!

0 kommentarer

Siste innlegg