Nyheter i min nye stue.

Reklame. 

God helg, og riktig god Fredag.

Er det fler enn meg som bruker denne tiden av året på å skape en lun og deilige atmosfære inne? Jeg må innrømme at høsten er en av mine favoritt årstider, fargene ute, fyr i peisen, en varm kopp te med ullsokkene tredd opp på leggen i morgenkåpen og levende lys rundt i hjemmet skaper en helt engen magi. For meg er det en egen liten lykke å bare sitte å ta dagen innover seg, planlegge, nyte og glede seg over det og dem man har rundt seg og det man driver med. Hverdagslykke på første klasse kaller jeg det.

Høsten er den tiden hvor jeg elsker å fornye litt ekstra, det er ingen hemmelighet at jeg er mest kreativ på denne tiden av året. Etter en laaaaaang “fritid” med mye hjemmetid pga Covid-19 er det deilig å endelig føle at man er litt tilbake i seg selv og hverdagen sin igjen. Jeg har lært meg å leve med Covid-19 og de forutsetninger og “regler” det har medført, og det er ingen hemmelighet at dette har gjort meg mer hjemmekjær enn noen gang.

Stuen har endelig begynt å bli mer og mer hjemmekoselig, og nå som jeg har en aldri så liten nettbutikk med min aller beste venn har vi faktisk begynt å kjøpe inn litt småtteri til hus og hjem ! Planen var å kun ha nettbutikken for å tilby kunder vi utfører oppdrag for litt stæsj vi selv satt sammen i pakker, men ja..Det ene tar med seg det andre og nå har vi et aldri så søtt forholdsvis lite lager hjemme på gården hennes. Perfekt for oss og for de som kommer å vil hente selv. Vi skal bare kose oss med dette, og jeg er så takknemlig for nettopp det.

For noen dager siden kom en pall med de etterlengtede lykten inn( pluss litt annet småtteri), å herremin så moro det var! Jeg merket at jeg nesten ville gråte i glede, for det var et lite sårt røsk og en stor glede og påminnelse på hva som en gang var min hverdag og hva som nå er min nye <3 På en GOD måte.

Disse lyktene er altså så fine, de har alle en god størrelse, noe som gjør at de er dekorative sammen og hver for seg. Gull og sort er jeg ekstremt svak for, det har skjedd noe med meg her altså. Og siden jeg ELSKER levende lys klarte vi og finne noen små søte lysestaker også. Perfekte i gave og om man bare vil fornye bittelitt. 

Lyktene finnes HER , Lysestakene HER. 

Det er ekstra fint om man har plass til å samle en aldri så liten klynge med disse lysestakene, da skaper de et magisk utrykk, og har du plass til en lykt eller to sammen med dem vil du elske sammensetningen – det er jeg sikker på.

Det kjekke med lyktene er at dersom du setter en liten vase opp ( eller et glass) kan du bruke de som vaser også, så her er det bare fantasien som kan stoppe deg fra å være kreativ.

Miks og match – en ting er sikkert, disse lykten er fine sammen og alene nettopp pga det lekre mønsteret som skinner i veggen eller på bordplate når du tenner lyset i dem.

Og med dette sagt og delt vil jeg ønske dere alle en deilig og fin fredag ! Ta vare på den, og de du er glad i.

0 kommentarer

Siste innlegg