På rommet til de minste.

Reklame// 

Rommet til Victor og Lila er på langt nær ferdig, planene for dette rommet er store, men det begrenser seg hvor mye man får unna på tre uker..Til nå har jeg fått tingene inn, sortert leker og lagt på plass tøy.  Jeg skal få malt rommet, satt inn et par gode skap og møblert det litt bedre. Vel, jeg har god tid, så det skjer når det skjer.

I mellomtiden nå har jeg pyntet litt, det må jo gjøres koselig enn så lenge også. Wallstickers er perfekt til nettopp det, de kan enkelt flyttes på og plasseres der det passer. -Perfekt for de som ønsker å pynte opp barnerommet uten å binde seg til en plassering.

Denne vakre wallstickersen er en av mine favoritter! Se så søt!

Vi har en stor sending på vei nå med alle wallstickerene,  mine kom på første sending så de er vi allerede tomme for på lager per idag, men om en uke / en og enhalv er lageret fullt igjen!  70 % er allerede solgt ut før det er her så noe sier meg at vi må bestille opp enda mer iløpet av uken.  Denne og mange andre kommer inn på neste sending nå, denne finner du i nettbutikken HER.  Jeg går faktisk bare å teller dager til sendingen kommer og følger med på mailen HVER ENESTE DAG! Det kommer nemlig såååå mye fint til de små på denne sendingen – spesielt tepper og lamper og det gleder jeg meg skikkelig til å få frem selv.

Denne wallstickersen er Lila sin favoritt, hun elsker Kaniner så kanskje ikke så rart. Denne finnes HER.

Jeg merker jeg holder litt ekstra igjen siden jeg vet det kommer så mye fint som jeg føler det hundre ganger mer stas og kunne pynte med enn hva jeg finner hos andre nå. Den som venter på noe godt …..

Dette er noen av go´bitene som flytter inn til mine to små.

Lampen HER, Verdens sydligste månepute HER, “Alt blir bra” er hva jeg forbinder mer regnbuen når jeg ser den nå, og fordi alt blir bra har jeg falt ekstra for nettopp regnbueprint og skal pynte rommet til ungene med nettopp det! Teppet finnes HER og pute HER. Den flotte benken er også en lekekasse og kan følge barnet fra det er lite til det blir større. Benken med lekekasse finnes HER. 

Nå skal jeg hoppe over på neste prosjekt –  en strikkajakke ! jeg har ikke rukket å bli ferdig med mine egne plagg til meg selv for jeg har hatt så veldig mange bestillinger på strikkaplagg til de små.

Jeg ønsker dere en lun og deilig søndagskveld – nyt den!

0 kommentarer

Siste innlegg