Pastellrosa og fint!

// REKLAME

 

I dag våknet vi til et vinterkledd Fredrikstad, og ungene var i ekstase, både store og små. Det har vært en fryd å se at ikke bare de små har dratt fram akebretta. På vei hjem fra barnehagen så jeg at ungdommen også hadde kommet seg ut i akebakkene. Snøen har virkelig vært etterlengtet, en vinter uten snø er jo kjempekjedelig.Vet ikke hvor mange vinteraktivitetsdager som har blitt avlyst de siste årene på skolen til barna, fordi snøen har smeltet innen de rakk å gjennomføre dagen.  Det er ikke moro å være ute i bare regn og klin, og i disse coronatider med svært begrenset sosial omgang, så er det utrolig deilig å komme seg ut å se andre, på god avstand selvfølgelig.

Mens ungene har vært i barnehage og skole, så har jeg brukt deler av dagen på å gjøre om litt på rommet til Mathilde. Det tar tid å bo seg til, og man må prøve seg litt fram.


Putetrekkene finner dere HER og lyktene på bordet HER

Det ble mye mer lunt og koselig slik det er møblert nå. Dessuten ble det mye mer gulvplass der inne når ikke ting står på linje. Syns det ble akkurat passe søtt og rosa, og med innslag av puter i ulike beigetoner og tekstur, så ble det litt mer teenagestil, og det er akkurat det Mathilde ønsket seg.  Hun ønsket seg også den hotellromfølelsen som vi voksne ønsker å skape på soverommet,og det syns jeg hun har fått nå. Og prikken over ien er et stort teppe som gjør rommet lunt og varmt.

 

Smykkeskrinet finner dere HER

 


Det er fortsatt litt surrealistisk å stå og ordne og sortere sminkeutstyr på rommet hennes, var hun ikke lille jenta mi i går? Neida, full så drastisk er det vel ikke, men lett å “glemme” hvor “stor” hun faktisk har blitt.

Taklampen finner dere HER, Wallsticker koster kun 299 og finnes HER og gull lyktene finnes HER

 

Dark vesken koster 699,- kroner og kan kjøpes HER

Mathilde er veldig flink til å ordne og rydde selv, så hun får selvfølgelig sette sin egen touch på det. Hun har fått et nytt smykkeskrin og stativer til smykker og hårstrikker, det gjør det enklere å holde orden på ting. Gleder meg til hun kommer hjem og får ordnet litt selv også. Hun har nok en liten interiørspire i seg som vokser, helt fra hun laget kaninører på putene da hun bare var 5 år, og til å være min lille hjelper både bak kamera og til å ordne i huset.

Håper det det kan være til inspirasjon, og at dere kanskje ser noe dere har lyst på.

Bruker dere rabattkode “camillablogg” får dere 15% rabatt i hele nettbutikken neste 24 timene! <3

Nå skal trekløveret i Ministjerner slå hodene sammen å finne nye fine ting å fylle opp nettbutikken med. Vi skal endelig få inn Riviera Maison også, for nå har de endelig fått inn nyhetene for våren. Så det er bare å glede seg.

 

Og husk dere, vi har en dugnadsjobb å gjøre alle sammen, og det kan ikke sies mange nok ganger.

Hold avstand og stay safe!

 

0 kommentarer

Siste innlegg