Putehimmelen

//Reklame

Hei og god kveld mine kjære lesere, og ikke minst velkommen til putehimmelen.

Sitter her og ser igjennom alle bildene jeg har tatt den siste tiden av alle putetrekkene vi selger i nettbutikken, og tenker at vi har et utrolig stort utvalg å by på nå. Alle som er interiørinteressert vet at det er både moro og skaper harmoni i hverdagen å gjøre det fint hjemme. Vi er jo omgitt av interiøret vi har valgt ut hver dag, så hvorfor ikke legge litt ekstra omtanke i hvordan det ser ut rundt oss, og spesielt nå i disse Corona-tider hvor vi aller helst skal holde oss hjemme. For mange er dette en stor omveltning i en ellers til vanlig travel hverdag. Plutselig er foreldretaxien permittert på ubestemt tid, og venninnekvelder, trening og andre aktiviteter er byttet ut med masse tid i hjemmet.

Da er det deilig å drømme seg bort i putehimmelen. Det er så lite som skal til for å fornye sofaen eller friske opp et helt rom. Med puter kan du få masse myk og koselig komfort, og forandre uttrykket i et helt rom, og det uten å grave for dypt i lommeboka. Det er vel det enkleste grepet du kan gjøre for å fornye interiøret.

Når man skal velge puter så er det ikke bare fargen, men også teksturene man kan leke seg med.Man kan velge puter i lignede farger som gir et rolig uttrykk, og heller bruke ulike teksturer for å skape liv. Blande matte og blanke, noen med frynser eller dusker på. Noen i fløyel/velur, noen i lin eller bomull.  Man kan også blande puter med ulike print men som likevel matcher hverandre, et godt eksempel på det er de grove bomullstrekkene fra Mille Moi med mønster i blått, havre og antrasitt. De er fine å blande med ensfargede puter, eller mikse og matche de ulike mønstrene. Og tenk dere, hvor fine blir ikke de ute til sommeren, jeg kan nesten ikke vente. Dessverre er det en god stund til, men man har jo lov til å drømme seg bort.

Disse kombinasjonene er mine favoritter, bare se så fint.

Alle disse putene finner dere HER

Men i mens vi venter på våren og sol og varme, så er det ingenting som er bedre enn å krype opp i en varm, delikat og innbydende seng hver kveld. Det ingen som kan farger og tekstur som Halvor Bakke. Alle skulle hatt en Halvor bakke i livet sitt egentlig. Jeg har sett alle episodene av Eventyrlig oppussing, og det opp til flere ganger, og det er like moro hver gang å se de fornøyde eierene. De forventer at det skal være fint, men så og si alle blir enda mer fornøyd enn de så for seg, og blir stumme av beundring…….. og jeg blir like imponert jeg også…. Og da er det ekstra gøy for meg å dele med dere at vi nå har fått inn puter og sengeteppe fra Halvor Bakke, og dette kan han. se her da dere. Det blir ikke finere enn det her. Dette er fra Byron-serien til Halvor Bakke. og finnes i beigefargen på bildene, samt i grått og blått. Noe for alle og enhver, tidløst og elegant, og ikke minst gir det soverommet den luksuriøse hotellromfølelsen.

 

Disse modellene finner dere HER

Bruker dere rabattkode: camilla15 – får dere kveld 15% rabatt i hele nettbutikken!

Nå skal jeg knipse litt bilder som jeg skal dele med dere i morgen. Om du er usikker på om det du ser for deg av putetrekk passer sammen eller ikke, så send meg gjerne en PM på Instagram så hjelper jeg deg gjerne. Det er ikke alltid at fargen på bildet er helt den samme i virkeligheten, så slipper du å bli misfornøyd. Det er ikke gøy og først glede seg til pakke i posten, og så blir det ikke slik man forestilte seg. Så send meg heller en melding så finner vi ut av det sammen.

Ha en fortsatt fin kveld og husk, hold avstand og stay safe.

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg