Pynt opp med Havre og gull!

Reklame //

God mandag 1.februar. 2021.. Dagene de går så fort, jo eldre jeg blir jo fortere synes jeg dagene går. Nå holder jeg godt på mine siste tre uker som 31.åring, men jeg lever på den tro om at jeg ikke ser så “gammel” ut. Jeg ble nemlig spurt om legitimasjon når jeg skulle kjøpe en boks snus til Kim..Jeg trodde den unge jenta bak kassen tullet med meg, hun kan ikke ha vært mer enn toppen 18 år selv stakkars. Og det at hun mente at jeg så ut som en som var under 18 år fikk meg til å flire godt. Ja, jeg må ha GODE gener, haha.. Eller så må Olíver ha tidenes yngste mor, stakkars.

Ja, nok om det, her hjemme flyttet en stor og god spisestuesofa inn på fredag. Min favoritt plass i huset nå.

Den har jeg som andre små og store plasser her hjemme pyntet opp med de fineste putene jeg vet om og er det en ting jeg synes er viktig så er det rett tekstil i hjemmet. Her hos oss har jeg valgt å blande beige, midnightblue, grått i ulike nyanser, gull, hvitt og nå havre. Altså..Havre er verdens fineste å kombinere til dette, den er rett og slett helt RÅ !

Det er lov å bli fornøyd, er det ikke ?

Det å bruke ulike vaser og lysestaker synes jeg alltid er like fint, det skaper liksom en liten harmoni når man tenner lys, pynter med noen avskårede roser og ja, generelt ordner litt.

Lysestakene på bildet er alle å få kjøpt hos Ministjerner og finnes HER.

Jeg har blandet de blå med de i gull og elsker det, spillet er nesten litt majestetisk.

De ulike putetrekkene i deilig gull/ grønn ,havre finnes HER. HER & HER. 

Og dere se så lekre de spisebrikkene er til dette! Jeg elsker denne nominasjonenog med noen engleslør i vasene neste gang blir det brått et snev av vår/ sommer…

Spise brikkene finnes HER. 

De røffe lyktene i bakgrunn er ENDA finere i virkeligheten enn hvordan de kommer frem på bildet. Disse vet jeg vil være en favoritt utover nå, spesielt mye gleder jeg meg til å pynte med disse på verandaen til våren/ sommeren!

Sweet drops puten kan også kjøpes hos ministjerner og finner HER. 

Nå skal jeg få unna et par interiørveiledninger og deretter starte på dagens middag! Vi skrives!

Hold avstand og ta vare på hverandre! 

0 kommentarer

Siste innlegg