Så verdt å vente på!

// Reklame

Hei mine kjære lesere!

Dere som følger meg og som har fulgt med på mine sosiale medier, har over en ganske lang tid nå sett at jeg har noen veldig gode og spennende samarbeid på gang. Det har ikke vært noen hemmelighet, hverken hvem jeg skal samarbeide med og hvilket prosjekt det gjelder, men progresjonen i samarbeidene har gått så mye tregere enn jeg hadde håpet på, for jeg har jo så gjerne lyst til å vise dere resultatet av alt det jeg har jobbet så hardt med.

Koronaen må få hovedskylden for de fleste forsinkelsene. Den har bydd på små og store utfordringer for de som setter opp huset, og for håndverkerne som nå holder på innvendig. Det har vært vanskelig å få tak i enkelte materialer, samt veldig lange leveringstider. Når en ting stopper opp så blir det som en kjedekollisjon, og man kommer seg ikke videre før problemet er løst, og som regel må man bare vente, fordi det har vært så lite å få gjort med de problemene som har dukket opp. Det medfører dessverre som oftest forsinkelser fordi man møter på de samme problemene over hele linja. Det får også følger for alle involverte parter som snekker, elektriker, maler etc, for de får også sine prosjekter forskjøvet, med andre ord ingen drømmesituasjon for noen parter.

Et godt eksempel på det var at avtale på gulver var i orden, og vi ventet bare på når vi skulle få de levert. Før gulvene skulle komme fikk vi beskjed om at hele partiet var angrepet av barkbiller og dermed måtte destrueres. De kunne ikke garantere ny leveranse før jul, og vi måtte da ut på ny jakt på gulver. Mange leverandører klarte ikke å levere så mange kvadratmeter som dette huset trenger, og svært mange hadde lang leveringstid, så da stod vi der. Men, aldri så galt at det ikke er godt for noe. Vi dumpet noe tilfeldig over en fantastisk gulvleverandør på Skøyen, og kunne ikke vært heldigere. De har ikke bare et vanvittig utvalg på gulver, men også et hav av utvalg på fliser og naturstein. Kommer tilbake til det senere i bloggen.

Det siste trekvart året har vært så gøy og utfordrende. En ting er å skaffe samarbeidpartnere til ulike små prosjekter og samarbeid, men å planlegge og skaffe samarbeidspartnere til et helt husprosjekt har både vært skremmende og utfordrende, men jeg føler meg som verdens heldigste som har klart å lande samarbeid med både små og store aktører som jeg har utrolig stor respekt for, og disse samlet i dette prosjektet kommer til å gi et så vanvittig bra resultat. Alle detaljer er viktige hver for seg i den store helheten, det vil dere se til slutt.

Huset jeg jobber med ligger i Skjærviken rett utenfor Fredrikstad. Huset i Hamtonstil har de største og flotteste vinduene med utsikt mot vannet, en drøm i seg selv. Med sort glasert taksten og helhvite vegger gir det huset et ekslusivt preg, men innvendig blir det varmt og lunt i mye jordtoner etter ønsker fra huseierne. For eierne er det viktig at dette huset skal være et brukshjem der familie og venner kan finne roen og nyte livet i hverdagen, og at det skal være funksjonelt og praktisk. Vi har jobbet mye med smarte løsninger, og gleder jeg meg til å vise dere resultatet etterhvert som alt kommer på plass. Huset har full kjeller, og det har bidratt til litt luksus i hverdagen. Ikke noe stort, men du verden så smart og deilig sånn i det hverdagslige, bare gled dere til å se.

Eierne har også lagt stor vekt på det praktiske, så en del små drømmer har fått vike for mer praktiske løsninger. Dette er et godt voksent par, som har gjort seg erfaringer fra tidligere hjem, og derfor har tenkt mye i gjennom det meste.

Før man setter i gang med et slikt stort prosjekt, og for en som meg som ikke har bygget et hus fra grunnen, så aner man ikke hvor mye det er som skal på plass, og hvor mye som skal koordineres. Det har vært en stor utfordring og jeg har lært så utrolig mye. Nå har jeg bare fått blod på tann og ser allerede frem til nye både små og store prosjekter.

Siden jeg fikk ansvaret for å skaffe det meste til huset, så har det vært utrolig viktig for meg at alt jeg bidrar med skal være av beste kvalitet. Det finnes utrolig mange dyktige aktører på markedet, men stilen på dette huset la en føring for hvilke samarbeidspartnere jeg var ute etter, spesielt med tanke på kjøkken, bad, gulver, tapeter, fliser, belistning, trapp, peis etc. Jeg føler at jeg har lykkes 100%, og er veldig sikker på at dere vil være enige med meg i det når dere ser det endelige resultatet.

Her ser dere prosjektet mitt.

Jeg er så stolt og fornøyd med å ha fått til gode samarbeid med disse dyktige aktørene, og dere vil bli godt kjent med deres produkter og tjenester i tiden som kommer. Gleder meg til å ta dere med på denne reisen.

 

Takk til Anders og Ann-Cathrin for tilliten dere har gitt meg med drømmehjemmet deres.

Jeg skal fortelle mer om hver og en jeg jobber med ettersom ting kommer mer og mer på plass! Jeg gleder meg!!!

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg