SmartSketcher en fantastisk tegneprosjektor!

God kveld kjære lesere!

Reklame Smart Sketcher//

I dag skal jeg fortelle dere om en leke som har blitt en favoritt her i huset, både for store og små. Den heter Smart Sketcher. Den passer for barn i alderen 5 til 105. Ja, for selv vi voksne får lyst til å prøve når vi ser barna holder på. Den er svært enkel å montere, så det er lett å komme i gang. Man kan velge om man vil bruke batterier eller strømadapter som følger med.

Gleden over å tegne og skrive blir enda større når de kan øve seg på bilder eller bokstaver som de kanskje ikke helt får til, men som de har lyst til å klare. Dette gjør de ved å velge fra en meny med ferdige bilder og bokstaver som er lagret på et datakort. Ved hjelp av appen kan man se hvilke bilder/ bokstaver man kan velge fra, eller velge egne bilder fra mobilen. Bildet projiseres ned på et papir, som barnet kan skrive eller tegne etter. Her klarte ungene nesten ikke bestemme seg for hva de skulle velge, og ekstra stas var det å velge et bilde de selv hadde tatt med mobilen.

Du kan som nevnt også ta et bilde med mobilen, og deretter overføre den til Smart Sketcheren ved enkelt å laste ned appen -smART sketcher Projector. Denne appen er gratis.

Dette tøffe leketøyet kan du bestille HER

Jeg kan garantere at denne blir en slager, og hvorfor ikke tenke julegave, i disse koronatider anbefaler de jo at vi gjør ferdig julehandelen tidlig. Blir ikke bedre enn det!

Kjøp SmartSketcher HER

0 kommentarer

Siste innlegg