Velkommen inn!

//Reklame

Hei og god kveld i heimen mine kjære lesere. Jeg har den siste tiden tenkt mye rundt instagramkontoen min, spesielt med tanke på all kritikk jeg får på at jeg deler små snutter og bilder fra hverdagen og familielivet mitt, på samme konto som jeg deler interiør og reklame.Jeg har hatt denne instagramkontoen, Bycamillao (tidligere villapaprika) siden 2013, og den ble til som en naturlig forlengelse av Villa Paprika-bloggen som jeg startet i 2011. Denne kontoen som har fulgt meg i de 8 årene jeg har vært på IG, vil aldri bli en rendyrket interiørkonto, sånn er det bare. Den og bloggen min er på en måte som små babyer som jeg har sett vokse opp. Har ikke alltid vært like lett å “oppdra” disse to, da store og uforutsette ting som skjer i livet gjør at man tar noen ukloke valg når følelsene blir for sterke, men jeg føler de har utviklet seg til å bli kjekke “ungdommer” som jeg kan være stolt av, samtidig som at det aldri er for sent å lære, vi lærer hele livet.

Det har også vært naturlig for meg å dele mine samarbeid på denne kontoen da det er der jeg har flest følgere. Mine samarbeidspartnere ønsker selvfølgelig mest mulig eksponering, så det regner jeg med at de fleste forstår. Så selv om jeg kan konstatere at jeg og mine største kritikere nok bare må bli enige om å være uenige, så har jeg grublet på hvordan jeg kan få til en bedre løsning i fremtiden. Spesielt siden jeg nå har fått en del større prosjekter jeg skal følge opp å dele med mine følgere, i en god stund fremover, så ønsker jeg å få en mer ryddig konto.

Det er ikke gjort på en to tre å bygge opp en ny konto, men jeg har allerede startet helt i det små, og bare på en dag bare, så har jeg fått mange følgere (13-1400 forespørsler om å følge). Det er så stas, jeg får nesten litt sånn sommerfugler i magen følelse.

Min nye konto Ovestadstyling vil hovedsakelig dele samarbeid med sponsorer, stylingoppdrag og interiør, men vil selvfølgelig være en plattform for nettbutikken vår Ministjerner også. Jeg vil samtidig minne om at Ministjerner har sin egen firmakonto, sånn sett har min Bycamillaokonto aldri vært no firmakonto for nettbutikken, men en visningskanal for reklame gitt av meg for Ministjerner. For å slippe fremtidige misforståelser så betyr det ikke  at jeg ikke vil dele deler av innholdet på den nye kontoen på Bycamillao også, men her blir det ikke delt noe fra privat eller fra familielivet mitt.

 

Når jeg nå har åpnet en ny IG, så ønsker jeg sterkt at de som vil følge meg der har gode intensjoner. At de følger meg fordi de liker det jeg driver med, er spent på samarbeidene jeg har, og forhåpentlig finner inspirasjon. Jeg har som nevnt over 13-1400 forespørsler om å få følge meg allerede, men godkjenningsprosessen vil ta tid, fordi jeg tar meg tid til å trykke meg inn på alle og enhver av forespørslene, av flere grunner. Jeg vil ikke ha gostfølgere, eller følgere med profilbilder av blomster og få eller ingen følgere/innlegg. De som ikke liker meg og arbeidet mitt, de kan bruke tiden på kontoer de liker. Det sparer meg for mye uhygge, og de for negativitet i livet sitt. En vinn vinn situasjon. Dette skal være en konto med positivitet, og med utgangspunkt i felles interesser. Dersom du ikke skulle bli godkjent (innenfor rimelighetens tid), så send  meg gjerne en DM og fortell hvorfor nettopp du vil følge meg. Denne kontoen er ment å være en lukket profil, så får jeg eventuelt forandre på det om det skulle passe kontoen bedre etterhvert som den blir bygd opp.

Så med det sagt….. velkommen inn på ovestadstyling, velkommen inn i min interiørboble!

Husk å holde avstand og stay safe!

 

0 kommentarer

Siste innlegg